Ahojte, pracujem vo vacsej firme (žiadne komorne prostredie a domaca atmosfera a vztahy) a budúci týždeň plánujem oznámiť tehotenstvo. Vec sa ma tak, ze nechcem to nejako sirit a rozpravat o tom medzi kolegami, nadriadenymi atd, chcem iba poslat list s oznamenim a prefotenu knizku v obálke s dorucenkou.. ale vazne sa neviem rozhodnut, komu tento list adresovat. Nadriadenemu? Personalnemu oddeleniu? Moje uvahy ma vedu k tomu aby som to posielala na personalne a s nadriadenym si iba osamote sadla a povedala mu, ze som taketo oznamenie poslala na hr. Ako ste to riesili vy? Vazne nemam s nimi dobre vztahy a nechce sa mi zdielat s nimi taketo osobne veci...
@sivana09 ahoj, ja som tiez vo firme o 2000 zamestnancoch a nevedela som ako to riesit a kocka z HR mi povedala, ze mam poslat email jej a na kopiu nadriadeneho a aj moj sukromny email, v prilohe odfotena knizka a v maily TP a ocakavany nastup na MD. to je vsetko. ze mail sa uz v sucasnosti povazuje za preukazatelne dorucenie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Na personalne oddelenie(aj osobne odniest a nechat si potvrdit prevzatie) a nasledne hned oznamit nadriadenemu