Koľkokrát ste boli na sono počas tehotenstva?

janeska17
30. máj 2013

Citala som ze v tehotenstve preplaca poistovna len 3 krat sono. Ake mate skusenosti s poradnou? MI pride k nevydrzaniu ze by som nemala vidiet babo prikazdej kontrole 🙂

trish31
30. máj 2013

@janeska17 poistovna preplaca 3,mne robi lekar sono ale na kazdej navsteve...

moon1979
30. máj 2013

@janeska17 poisťovňa preplatí len 3x v 12tt, 20tt a 30tt ... ak chceš navyše tak si to musíš zaplatiť .... ak máš ludského gynekologa tak si nevypýta nič 🙂

magali
30. máj 2013

@trish31 poistovna prelaca tri,ale doktori si robia ako sa im zapaci.. ja som prve platila 12€, druhe bolo zadarmo a tretie mi panko doktor pre istotu ani neurobil, takze som nevedela ani pribliznu vahu plodu, doktorka ked to zistila pred porodom , tak bola mierne v soku ze nemam tretie sono v knizke, ale tak zvladli sme to aj bez toho, len teda neviem kde su tie tri preplatene sona

sense
30. máj 2013

mne robili sono do 18tt 2x a potom kazde dva tyzdne a pri poradni tiez este v kratkosti prietoky a odozvy ako aj mnozstvo plod. vody....ked nema zena problemy v tehu tak preplati 3x ak ale nieco nie je v poriadku tak preplati vsetky nevyhnutne ukony, a niekt. lekari pozru v kratkosti vzdy ci je vsetko ok

trish31
30. máj 2013

@magali ale to je Tvoja chyba,ze si sa neohradila.Zakona si si vedoma,preco si mu nic nepovedala?

trish31
30. máj 2013

@moon1979 ja si nemeyslim,ze je to o ludskosti,preco by si nemal za sono nic pytat?Ved lekar nie je dobrocinna organizacia.Matka ma pravo povedat,ze nema zaujem o sono.

brumka
30. máj 2013

jasom bola 12tt,20tt,30tt a jedno som mala navyse ale presne neviem kedy... a v 5tt a 8tt som mala vaginalne na potvrdenie tehu. tot vse

magali
30. máj 2013

@trish31 lebo pred porodom som si myslela ze mi to tam len zabudli napisat, to posledne, on mi robil prietoky a tie mi tam napisal ale ostatne merania mi nenapisal a to sono bolo velmi kratke, tak asi ani ziadne merania nerobil, vtedy ma to nenapadlo, az pred porodom sme to zistili a po porode som nemala cas riesit take veci.. a to prve sono je asi za nieco co im poistovna nepreplaca, lebo sono nestoji len 12€ a u nas to maju vsetci gyndosi s takym poplatkom.. neviem preco.. akoze ja to nepotrebujem nejako riesit, len som povedala ako som to mala ja

123zuzana
30. máj 2013

ahoj presne ako pisu baby poistovna preplaca len tri sona ktore su dlchsie a vsetky merania sa zapisuju do tehu knizky ale mne ho moj dr robi pri kazdej poradni no netrva to dlho tak v kratkosti skontroluje ci je vsetko ok on sam mi povedal ze to robit nemusi ale chce aby nic nezanedbal no a ja som samozrejme spokojna lebo zakazdym vidim svoje babo.. 🙂

googlinqa
30. máj 2013

@janeska17 kolkokrat treba, ak chces vidiet sono, povedz, ze si mala bolesti, alebo ze citis malo pohybov, pripadne ziadny pohyb, kazdy zodpovedny gynekolog, ktory si nieco nechce zobrat na seba ti urobi preventivne sono, aby nahodou nieco nezanedbal, keby daco, ked ide o to sono

nicky07
30. máj 2013

mne robili sono pri každej kontrole dokonca aj 3D tak som sa mohla dívať na môjho drobca ako rastie... a teraz ked spí v postielke tak občas vystrúha presne taku grimasu ako keď som ho videla na tom sone... 🙂

renatka100
30. máj 2013

Presne 21 x za cele tehu 🙂 😉 🙂 malu som mala stale pod kontrolou a neplatila som nic.

abbey1
30. máj 2013

3 sú hradené poisťovnou, ak je však problém , robí sa častejšie. My maminky by sme sa na dieťatko pozerali 24hod denne, ale zbytočné sono vyšetrenia, sú skôr na škodu, tak by sme to naozaj mali brať ako vyšetrenie a nie ako video projekciu.

ianitka
30. máj 2013

@renatka100 ja tiez 21x

gizka74
30. máj 2013

Ja som rodila v USA ale na sono som bola len 2x...

andy09
31. máj 2013

Mne robí sono na každej poradni a neplatím nič.

linda20111
31. máj 2013

@janeska17 zo zaciatku castejsie, pretoze bolo podozrenie ze to nieje v poriadku (zdalo sa mu malicke), neskor podla tehu knizky tam je to rozpisane podla tyzdnov. neplatila som nic. posledny mesiac som ale chodila okrem poradne raz za tyzden aj k vybranemu porodnikovi a tam mi robil sono tiez a tiez som neplatila nic.

lencika
31. máj 2013

ahoj ja som bola na troch a stvrte 4D sono co som si hradila sama, ale co som pocula niekde robia po kazdu navstevu a co citam v prispevkoch tak moj doktor bol teda skupi na sono

jaja018
31. máj 2013

Tri preplaca poisťovňa preto som si za všetky zaplatila 10€. ( nie nechodím ku sukromnikovy). A viacej krát mi nerobil

venija
31. máj 2013

na sono som chodila ku sukromnikovi, takze som si kazde platila sama

katy09
31. máj 2013

mne doktor robi sono na každej poradni.vraj aby som bola spokojna aj ja a aj on..a nič zato neplatím 😀

maminag
31. máj 2013

Ahoj, mne tiež moja gyn. robila sono pri každej poradni, drobca mi aj ukázala, a keď som ju pýtala, tak aj fotečku mi vytlačila, a nikdy som za to neplatila...........

nikolka1992
29. jan 2014

u mna si za sono nevypyta nic len za tehot,. poradnu si pytal 10e ,ale ze to len jednorazovo ze uz nic nebudem platit...vraj

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre