Ahoj kočky pamätáte si kolko ste asi pribrali na váhe do 6 mesiaca a potom ešte do konca tehu? Ja si to z prvého tehotenstva ale že vobec nepamätám tak nemám veľmi s čím porovnávať. 😅 V prvom tehotenstve som dokopy pribrala 23kg a porodila malé sloníča 4,5kg 55cm 🙈
Prvé 17kg, druhé 23kg
Šesť kg za celé tehotenstvo,z pôrodnice som šla o štrnásť ľahšia,dieťa malo 3050g
asi 21 kg a porodila som podobne slonica 🙂
Do 6. mesiaca 4,5kg.
@anjelicek26 no ja som teraz 22tt a malým hore 9 kg 🙈
Prvé 20kg a druhé 7kg
V prvom 14 kg, v druhom 22 kg 😁
@liduska87 to je poriadny rozdiel
Tak ja nie som vyssia od kybla a mam uz brucho ako niektore zeny pred porodom, to sa podla mna pausalne povedat neda, co je pribrat vela a co malo... dolezite je aj tak zdrave babo vo vnutri...
Ja som pribrala 30 kg ... ako taký malý tuleň som bola a pritom som vôbec "nejedla za dvoch", fyzicky aktívna som bola atď. ... ale je pravda, že v pôrodnici som "nechala" 20 kg.
Do 6m ledva 3kg.
Išla som rodiť a plus 30kg🤣🤣 najviac som pribrala posledné mesiace, to bol hardcore
Pribrala som 10kg, z porodnice som isla +1kg ako bola vaha pred tehotenstvom.
Veľa robi vek, metabolizmus, pohlavie dietata, aktivita v tehotenstve, ale aj prve mesiace nevoľností atd...
@lucia13022023 ja tak isto 😆 30 kg plus, dcéra mala 3150 g a teraz mám 49 rokov a váhu 58 kg, ktorú si držím roky ....
Jedno tehu 12 kg. Do 6m som mala cca 5kg plus
Ani ti neviem. Ale prve mesiace som vzdy 3-5kg isla dole. A potom 12-15kg pribrala.
Teraz som v 34.tt a momentalne nejakych 8-9kg. Takze ratam ze to bude rovnako ako predtym.
Prve 9-10kg, maly mal 3340g
Druhe 13kg, mala mala 3230g
Leo oboch som najviac pribrala 8-9mesiac, okolo 3-4kg. Dovtedy to bolo postupne a menej
Ja som najviac pribrala az koncom, myslim ze posledne 2 mesiace. V prvom 9 alebo 9,5kg dieta malo vyse 3600g. V druhom 12kg a dieta 4500g.
Ja som pribrala rovných 30 kg . Ale ja som teda naozaj zrala za dvoch . Najmä posledné mesiace to bol extrém . Ale ja som mávala vlčie hlady . Nejdem sa tým obranovat ale verte mi , že ja som jesť naozaj nechcela . Nikdy som nebola žiadny žrút ani prejedac. Ale jak mi začal cca ten šiesty siedmy mesiac , tak ja som cítila taký hnusný vlci hlad , ale to som naozaj nebola hladna ja 🙂. Pamätám si že jedlo mnou len preletelo , zjedla som porciu rezancov od Číňanov a ja som necítila , že jem . Fuj bleeeee nerada spomínam na to obdobie . Ješ a je ti z toho na grcanie ale musíš , lebo inak by si ani spat nemohla . A stále sa má z tých 30 presná polovica drží …. A to som rok po pôrode .
@adeladulova ako, prosim ta, ovplyvnuje pocet nabratych kil pohlavie dietata? Ked tu citam, tak aj baby, ktore cakali dievcata aj tie s chlapcami, viacere pribrali viac kil.
13 kg 😀
12kg a dieťa bolo malé. Pri druhom a treťom tehotenstve už som sa nevážila. Malá som pocit, že je to plus mínus rovnaké a deti boli všetky okolo 2,5kg. To čo píše pani nadomnou, nejak nezohrávalo rolu (vek, pohlavie, aktivita, atď.). Furt bolo to tehotenstvo iné a aj tak stále drobci a stále som vyzerala rovnako ako pred tehu, len mi na chvíľu pribudla lopta (medicinbal) pod šatami. Niekto napríklad zadržiava vodu a podobne, tak tam tie kilá veru fičia a po tehotenstve nie vždy býva ľahké sa ich zbaviť...
cca 12 - 14 kg, dieťa takmer 4 kg 😁 prišla som z pôrodnice mala som ešte 6 kg, tie som dala do 2 mesiacov dole, upravila som stravu a hneď po zahojení trochu večer cvicila
7-8kil pri oboch. Najviac šla váha hore tak od 6-7 mesiaca,pri synovi som naraz mala od jednej poradne do druhej plus 3 kg.
Z pôrodnice som šla o 10 kíl ľahšia, deti mali priemernú váhu aj dĺžku. A potom pri dojčení ešte vždy par kíl šlo dolu.
@andrea_82 ja mam odsledovane pri kamoskach a znamych a ze ich je cez 30 tehotenstiev, ze pri dievcatach pribrali cez 15kg, pricom pri chlapcoch ovela menej.. mozno sa mylim, nerobila som vedecke studie, ale len skromne zhodnotenie z okolia. Zatiaľ to však vzdy vyšlo 🙂
Pri dievcatach su bruska väčšie, to uz si si aj ty vsimla vsak?
12 kg celkovo a maly nemal ani 3kg. Išla som rodiť ako 62 kg. Z pôrodnice som odišla s váhou 53. Mala som veľa vody.
12 kg
30kg
22kg, najviac slo hore do testu na cukrovku, potom sa to vyrazne spomalilo prisnym stravovacim rezimom.
10 ostalo v porodnici, zvysok som si odmakala.
@adeladulova no tak mna si mozes dat do statistiky na opacnu stranu. Ja mam chlapca a pribrala som 23 kg a brucho som mala riadne. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vsetky tehotenstva 8-12 kil, vzdy najviac okolo toho 6.mesiaca...teraz koncim 22.tyzden a som veru uz 4 kila v pluse 🙄