Ahojte kolko ste pribrali do 27 tyždná ? Celkom mam stres 😂
Ďakujeem .
@alexandra1805 17 kg, do porodu to bolo 23 kg. Po porode odislo 10 kg, tak este 13 kg, tie budem musiet odmakat cvicenim.
Ja som v 26 týždni a zatiaľ mám cca 5-6 kg na hor 🙂
@blondinka95 ja tiez 10 a celkom mam uz strach ako to pôjde dalej ci to nieje nejako extra veľa
ja 26tt, cca 8kg. svokra mi uz stihla naznacit ze je to dost 😂😂😂 ale myslim ze je to uplne ok 🙂
@jomarch ja už 10 a to sa nijako neprejedám
@alexandra1805 aj mne sa to zdá dosť ale tak co už. Budem to riešiť keď bude na to vhodný čas🙂
@jomarch kokso mne svokra hovorí ze ona pribrala 30 a že 10 je malo 😆😆😆
@alexandra1805 ani ja sa neprejedam..na dovolenke som sa trochu rozjedla, jedla som aj viac sladkeho, teraz snazim nejest sladke vzdy ked mam chut a nahradzam to ked tak ovocim. je to u kazdej zeny uplne individualne
@jomarch noo ja viac toho sladkeho asi to bude tým .
Ja tusim 12kg-14kg…. No tiez rozmyslam kolko to bude do porodu 😅 ale tak myslim optimisticky pri prvom som vela pribrala vela ostalo v porodnici a do konca sestonedelia sa rychlo upratala…sladkeho moc nejem, dokonca som sa prve dva trimestre ozaj strazila, ze co jem, ale ja som uz prvy mesiac nabrala 2 kila. Proste to mam tak.
@alexandra1805 5kg, celkovo 10kg
@alenkatt to tíško zavidím 😁
@alexandra1805 ale zase zo všetkého ma naťahovalo, nemohla som variť. Absolútne nič mliečne som nezniesla ani len minimum masla v keksíku 😅 ani mäso do cca 22.týždňa som nemohla ani cítiť. Tak som sa zmenila na vegána🥲
3 kg
3 kila do konca tehu 9 … podotykam lezala som dokopy 4 mesiace takze pohyb skoro ziadny 🤷♀️paradox ze pred tehu som pribrala aj z ,,vody,,😂 teraz mam menej este o 7 kil🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
10 kg