Baby prosím Vás čo sa platí ked chcem obrázok z ultrazvuku?dakujem
@akona33 ahoj ja budem platit 5 eur
tiez 2 eur
aj moja dr pýta 2eurá za jednu foto
ked som chodila k statnej 5eur teraz stredu uvidime kolko budem u tohto sukromnika🙂
2 eura a naposledy mi dal 2foto, jedno klasika a druhe 3D
ja som platila 1,50 🙂
ja platim u sukromnika 5e
v MT na sone myslím 2 eura a u súkromného to bolo 8 eur za fotku
@janka3233 nám tá cena nevadila, lebo sme boli u dobrého doktora - aj ked drahého, ale boli sme spokojní. Chodili sme ku nemu s oboma dcérkami, a ked si porovnám vyšetrenie zadarmo u nás v centre - dobré 3-4 minúty a poriadne vyšetrenie u súkromníka, tak cena je to posledné čo ma zaujíma. 🙂
500 Kc za fotky z celeho tehu.
jedna vytlacena stala 2EURa, ale inak davaju to aj "len tak"... ved v podstate je to banalita.
Ja u mojej byvalej lekarky som pri klasickej sono kontrole neplatila nic a jednu foto mi dala automaticky....ak som chcela navyse pocas tehu tak sa platilo,ale ja som nepotrebovala....uvidim ked budem opat tehu ako to bude mat moja nova lekarka
ja som neplatila nikdy nic, ani za 3D
Ja som platila 5 eur.
Som v 16tt a uz mam styri fotky z utz a neplatila som nic.Myslim,ze kazdy lekar si da svoju cenu
Tak uvidim v utorok trosku sa bojim ci je vsetko v poriadku
ja platim za kazdy ultrazvuk 10 a niekedy mi ani fotku nedaju
... pfu to je hodne ja som platila 3.30 🙂
@funy
u predchádzajúcej dr. som za klasické sono a fotku počas poradne neplatila nič, teraz mám inú dr. sono mi robí na každej poradni, za foto platím 2€ a za prietoky som teraz platila 19€, a foto žiadna
@janka3233 nie neplatila ☹
alôe mne ato newa ja som si nechala len jednu spravit 🙂
ja platievam zakazdym 5e, ale stale mam minimalne 3-4 fotky, aj 2d aj 3d - fotky si samozrejme pytam aby vedela ze chcem, netlaci ich automaticky kazdemu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@akona33
zalezi ako kde. niektori lekari daju s usmevom automaticky zadarmo....