Primár Genetického oddelenia v SNV nám dal dve vizitky jednu na Matrin tam som našla aj cenník a jednu na Košice Centrum prenátalnej diagnostiky ale tam som cenník nemašla. Nemate niekto skúsenosť koľko sa platí. Obe mam dosť ďaleko tak neviem sa rozhotnúť. V Martine sa platí 50 eur a ten je od nas niejakých 90km a Košice su niejakych 120km ale netušíme koľko sa platí. Budem vďačna za rady mamičky.
morfologicky UZV by ti mal spravit aj tvoj Dr. aspon mne tak robil a priplacala som si len 3D
na vymenny listok od tvojho gynekologa v nemocnici neplatis za utz nic, zvacsa sa predom objednava, ak ides sukromne k nejakemu gynekologovi, platis podla jeho cennika, je to individualne.
4D ultrazvuk v myslave stojí 40e mas v tom foto a video vyšetrenie trvá cca 30-45minut...vrelo odporúčam ja som bola maximálne spokojná ...pozri moje foto v albume man fotky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, to myslíš ten druhotrimestrálny skríning medzi 19 - 22 tt? ja som bola v 12 tt a pojdem v 20 tt do Myslavy- Košice za 35 euro. je v tom usg a nahrávka. musíš si doniesť usb kľúčik so sebou. viac info na www.usg.sk