Som v 30 týždni a puchnú a bolia ma prsty na ruke, lekár mi odporučil magnezium 500mg 2xdenne. Koľko magnezia ste brali vy? Dokonca som čítala že ku koncu tehotenstva sa už neodporúča
Ahoj 😊 tiež som v 30 tt a tŕpnu mi ruky od lakťov po prsty a tiež mi opuchaju prsty, hlavne ráno 😑
Beriem 500mg 3x denne zatiaľ len pár dní 🙂 brala som iné magnézium ale to mi nepomáhalo 🙂
Ja som 28t a beriem 500 raz za 2-3 dni, ale ja zase kvôli krcom. dnes som vstala a veru mám trochu opuchnuté ruky musím sa opýtať Dr. Čo a ako. Ale som aj trosku nachladnutá.
@cakanka22 a ktorý berieš? Pomohol? Ja som si kúpila magnerot ale zatiaľ žiadna zmena.. Mňa tie prsty aj bolia, aj teba? Hlavne cez noc a na ráno
Brala som magnosolv, ale z neho ma preháňalo a vôbec som necítila žiadnu zmenu.. Teraz mam od Dr. tretí deň magnesii lactas galvex, ale necitim žiadnu zmenu zatiaľ.. Bolí a trpne ďalej 🙂 bolia aj mňa akoby som ich mala polamane 😫 asi len vyčkat a po pôrode dufam to zmizne 😁
Ja ako keby som mala ťažké nohy, beriem 2 tabletky denne od Galvex
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja mam 2x denne 500 mg...hovorila ze max 3 denne mozem...ku koncu sa vraj neodporuca lebo to zastavuje kontrakcie/porod 🙂 ale to ti lekar povie kedy vysadit ked tak 🙂