Maminky,koľko dní ste vedeli,že ste asi v tom,pred očakávanou/neočakávanou mrchou/???ja pri každom tehu,pár dní dopredu ako ste na tom vy??? 🙂 🙂
paráááda 🙂a už má koľko?
cez dva roky 🙂
Ja kedze mam nepravidelnu a doktorka ma upozornila, ze po vysadeni HA bude strajkovat som nejak neriesila, ze v decembri nahle nedorazila, sak ked hapruje nech hapruje.. Okolo vianoc mi to uz zacalo byt podozrive, ale vsade dovolenky v lekarnach a tak som mala prekvapko 3.1 2011 som sa dozvedela, ze nas bude viac a v auguste sa mi narodil krasny syn 😀
tyzden pred menzeom, bo pri oboch tehu som nenormalne vraciavala, takze ja som uz ani testy nepotrebovala a ked mi v den terminu neprisla tak som si bola na 100 percent ista a aj to tak bolo 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@emulienka201 no snazili sme sa o babo dlhsiu dobu a kedze sa nedarilo,povedali sme si,ze to mu nechame cas,budeme si uzivat,pojdeme na dovolenku a pod....asi tak o dva tyzdne pri ceste autom na vylet som spozorovala,ze sa mi akosi zdviha zaludok v aute,sice som to pripisovala dost vypitemu vinu predtym vecer,ale aj tak...nikdy pred tym,som problem v aute nemala.Vtedy mi prvy krat prebehlo hlavou ,ze mozno som v tom...a zase som to neriesila,ked som potom spozorovala,ze mi zacina byt mala podprsenka,a menzes,hoci vzdy nepravidelny ani po tyzdni nedorazil...skusila som test a div sa dve krasne ciste kolajnicky...na dovolenku sme sli uz traja 😉