Kniha o tehotenstve pre mužov

16. máj 2021

Ahojte baby. Viete niektorá poradiť nejakú fajn knižku o tehotenstve a o období po pre mužov? Dostala som od toho svojho za úlohu nech mu nejakú zakúpim že ho to zaujíma a chce byť pripravený 😄 Len nech je to písané tak jednoduchšie a trefne s nadhľadom v mužskej reči nech to toho chlapa baví čítať. Je vôbec niečo také? Ďakujem za tipy

nika82
16. máj 2021
autor
16. máj 2021

@nika82 áno tú som aj ja našla ale práveže vypredaná. Tak som chcela poradiť nejakú podobnú a hlavne aj nejaké iné tipy 🙂

andreatytler
17. máj 2021

Poradit neviem ale musim pochvalit tvojho muza... moj muz nevie vobec nic a nic si neda poradit.

atafrog
17. máj 2021
nerya
17. máj 2021

Tatovi od Vandy Schreierovej

autor
17. máj 2021

@nika82 v tom linku mi ju neukazuje a ani keď dám vyhľadať tak tam nie je :/

autor
17. máj 2021

@andreatytler no on sa zľakol keď som sa ho začala niečo pýtať a zistil že nič nevie 😄 možno to ešte príde a aj ten váš sa začne viac snažiť 🙂 oni tí chlapi to na začiatku moc nechápu

autor
17. máj 2021

@nerya ďakujem pozriem ju

elenita
17. máj 2021

Vies co, moj manzel mi kupuje casopis Mama a ja, a tam je serial pre novopecenych oteckov 😊 o tehotenstve aj otcovstve

andreatytler
17. máj 2021

Asi nie... nas syn ma uz skoro 18 mesiacov a moj muz si nikdy nic nenastuduje ani sa neopyta na nazor inych (ani svojej mamy... co je asi dobre🙂). Vsetko robi tak nejak intuitivne. Co je celkom dobry pristup ak ma clovek dobre srdce a lasku. ❤

autor
17. máj 2021

@andreatytler je praktik a nie teoretik 😄 hlavné je že má so synom pekný vzťah a stará sa... nepotrebuje na to nejakú príručku 🙂

autor
17. máj 2021

@elenita ďakujem za tip 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre