Klitoriálny orgazmus

9. nov 2024

Ahojte, je to trosku intímnejšia otázka len ma zaujima či nieje prehnaný orgazmus viackrát za deň, možno aj 5x. Som 30tt s partnerom sex nemáme odkedy som tehotná(on nechce lebo sa boji).. Pomáham si sama. Mám potom len menšie sťahy ale nič čo by dlho trvalo fakt je to chvíľkové a ja sa cítim dobre. Ďakujem 😊

chrobak7
9. nov 2024

Keď sa cítiš dobre, tak v čom je problém? Orgazmus určite nie je škodlivý.

Ale zase niekto troluje?

autor
9. nov 2024

@chrobak7 Nie žiadny troll.. Len som na začiatku nemala bezproblémové tehotenstvo a teraz je všetko ok len som sa lekárky nepýtala na sex nakoľko ho nemám a zabudla som sa jej na toto opýtať tak ma napadlo napísať sem. Ďakujem za odpoved

majlo1234
9. nov 2024

Podla mna je to v pohode, len ta frekvencia masturbacie je pre mna uplne ustrelena😀😀😀 ja si to vobec neviem predstavit

kiki68
9. nov 2024

No co, neni co robit, aspon mas radost 😀

betulinka1
9. nov 2024

Radsej orgazmus ako depku 😉

pe_mi
9. nov 2024

Ahoj,ja si myslím,že uškodiť to nemôže.
Ale napr.aj ja som sa bála ,keď som bola tehotná ,predsa tie sťahy v tehotenstve nie sú príjemné.mala som výčitky po orgazme ,že už to neurobím 🙆😁
Aj mne to bolo dosť nepríjemné v tomto smere ,ale chuť bola silnejšia 😁

marca12
9. nov 2024

@majlo1234 rano,desiata,obed,olovrant a vecera 🤣 pocty sedia a ked je dlhy vecer,stíha sa aj 2x.

jaja20
9. nov 2024

Keď som bola v 30. týždni, ešte som chodila do práce, takže ani náhodou som nemala čas robiť sa 5x za deň...

leidin
18. nov 2024

Mne to pride same, aj ked mam uplne nasiroko nohy a nic si nerobim. Kazdy ma nejake hormony. Su take dni, nie uplne kazdy. Aj teda to zacalo vyzerat ako nikdy predtym. Citala som tu na fore, ze niektorym zenam sa to stalo. Ziaden gynekolog mi to nekomentoval.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre