Dobrý deň, kedy bolo niečo vidieť na sone, ale cez brucho, nie vaginálne.
Ďakujem
V 8tt krásne bolo vidieť plod
Placenta vpredu a ešte aj v 12tt mi museli robiť spodkom. Je to rôzne 🤷
Ono akože aj cez brucho vidno skoro, ale jediné, čo dr môže o plode povedať je, že tam je. Ale nič viac.
Od 10tt urcite
@michaela329 tiez mam placentu vpredu, uz druhy raz a krasne bolo vidiet aj v 11tt
Záleží na tom, jak tlustou břišní stenu ma pacientka, a jak kvalitním ultrazvukem gynekolog vyšetřuje.
@kiki68 mne nie, videli, že tam je plod - ale vyšetrenie nebolo možné. A to sa mi stalo dvakrát - aj u Dr. Grochala a aj u Dr. Babjaka a tí už majú teda nejaké sono 😀 a som štíhla
@michaela329 ja tiez stihla, placenta vpredu a dole uz druhy raz ( mna napr dieta nikdy poriadne nekoplo), iba take nieco akoze. Ale vidiet to bolo nadherne teda a to mi robil jedno sono skrz zaludok a creva obvodny. A ked uz, tak sme pozreli aj babo.
@kiki68 kopance som nemala ani ja, asi do 31tt - ale teraz mi také šupy dáva, že mi brucho skáče - 34tt.
Ďakujem baby za odpoveď. Mňa to len preto zaujíma,že som dnes 5+1 a nič nebolo vidieť, ale od spodu som nechcela sono, pretože som mala ružové fliaciky, tak aby to nezhoršilo a v piatok mám ísť opäť na sono.
@monika12486 tak v 5+1 je to naozaj skoro.
V 5+1 je velmi skoro aj zospodu, to by nic nevideli ani tak.
@monika12486 Možno ešte ani v piatok nebude vidno. Len gestačný vak a žlté teliesko, ale aspon ti potvrdí tehotenstvo a pôjdeš opäť o týždeň či dva.
@alba13 no asi ešte nie, ale aspoň ten gestacny vak by už mohol byť vidieť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
U mňa robila sono zospodu aj cez brucho v 9 tt a bolo vidieť aj cez brucho.