ahojte baby moje chcem sa vas opytat kedy vam zacali tehotenske nevolnosti a ci su tu aj baby co ziadne nemali dakujem 🙂
Mne iba vadili pachy cigaretove a ked sa varil vyvar strasne mi to zapachalo a to mi zacalo vadit od 7tt
Kamaratke zacali snad pat minut po "uspesnej" sulozi a skoncili asi desat minut pred vytlacenim dcerky :D
pri prvej od 8 tyz.do 14 a pri druhej od 6ttdo 11tt
ja som mala od 6 t do 26 t (vracala som niekolko krat za den) 🙄
ja som mala štastie keby mi nerastie bruško ani by som nevedela že som tehotna 🙂 Vracala som asi 2x a aj to z pachov a raz zo zubnej pasty
vo vsetkych troch tehotenstvach (z toho dvoch uspesnych) to bolo vzdy presne na 28 den po oplodneni 🙂
pytam sa lebo nevraciam a obcas mam pocit ako keby som tehu nebola
Ja som nevracala ani raz. Par krat mi prislo zle ale ani ma nenapinalo, nic 🙂
Ja som musela kazde rano zjesť piškótu a každý večer vypiť glg nealkoholickeho piva 😀 ak som tak neurobila bývalo mi trochu zle, no nikdy som nevracala 🙂 po prvom trimestri som zase "ujížděla" na pomarančoch a nebývalo mi už vôbec ani len trochu zle 😉
Mne začali tak okolo 5tt a prestali v 12tt.....teraz mávam iba občas
@lus2909 Ahoj mne začali tak okolo 7tt a skončili 10tt.... keď som bola hladná bolo mi zle, keď som sa najedla zase mi bolo zle, niektoré vôbec nemajú takže je to individuálne 😉
nemala som ziadne ani pri dcere ani teraz pri druhom. Absolutne ziadne priznaky, sledovala som sa tak primerane no nepripustala som si ze by nejake nevolnosti a priznaky mali prist, takze len dve ciarky na teste a postupne rastuce brusko 🙂 Drzim palce nech sa vyhnes tehot.nevolnostiam .
@lus2909 tento pocit som mala do 20tt akurat som nezapla gate a tuzobne ocakvala pohyby aby aspon nejaky "priznak" tehu bol 😀 Bud stastna je to skvele !
joooj baby idem sa s toho zblaznit zajtra idem ku doktorke tak som zvedava ale poviem vam ze sa aj trocha bojim 😀
a inac vam vsetkym dakujem drzte sa a uzivajte si tehu je to uzasne krasny pocit 🙂
Ahojte dievcata, je normalne ze mi vobec nie je zle, akokeby sa vo mne nic nedialo? Som v 5 tyzdni. 🙂
koncom 7. týždňa a trvalo to do polovice 10.týždňa - trvali celý deň a bolo to dosť zlé. Od 10. týždňa už sú to len prechodné nevoľnosti v menšej intenzite, hlavne ráno a potom, ako sa naobedujem.
Ja som kvôli tehotenstvu nevracala ani raz, iba keď som sa sprosta objedla 😁 do konca 5 mesiaca som ani nevedela, že som tehotná. Potom nastali problémy s chrbticou...teraz na konci 8 čakám kedy to príde 😃
ja som tiež nezvracala, len zle mi bolo
Ahojte baby, dnes sme podla utz 6tta 4 dni teda 7 tyzden. A zatial nemam ziadne extra nevolnosti. Obcas ma rano napne ale nie je to take ako synovi. Unava je ale tiez nie taka velka.
Je to v poriadku?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som nemala, zle mi bolo až 2 krát, aj to mojou chybou, že sa mi nechcelo urobiť si jesť a potom mi prišlo zle od hladu 😉 ja som nemala žiadne chute, vyjedačky, nevolnosti, nič