Ahojte maminky,
už tu síce bolo množstvo rovnakých tém, ale predsa. 🙂
chcem sa vás opýtať, kedy vám určite pohlavie bábätka. ideme na poradňu 25. marca. čo by sme mali byť v 16.tt. bolo by možné už vtedy vedieť pohlavie? či to je ešte skoro? Vďakaa
ahoj.na 3 de sone v 22tyzdni.inak sa to da aj z krvi skor.normalne sono to ukazalo v 25 tyzdni.ale to zalezi od toho ci je spravne otocene.
mne dr povedal uz 12tyzdni, ze to bude chlapcek🙂
@mirusska85 to vazne a ako to videl?
mne az v 23tt, lebo sa schovavala. ale zevraj ak je to chlapec, tak pisulak vykuka uz skorej
v 22. týždni mi na 3D povedali že chlapček a aj pekne ukázal vybavenie na ultrazvuk takže sme vedeli na 100% 🙂
@pingu1 nooo, som bola prekvapena aj ja ,ze tak skoro uz videl...a trafil sa:D
3D/4D vie rozoznať od 18tt.
@forbym Nám povedal na 90% synčeka a bola som v 13+4tt...
@forbym Nám v 20tt povedala,že asi chlapec,to záleží od toho,či sa malé ukáže,či nebude mať nožičky skrížené vo výhľade,alebo nebude riťkou otočené,prípadne tam môže mať zrovna pupočnú šnúru.Náš drobec sa tak vrtel a také premety robil,že to bol problém,tak uvidíme nabudúce 😉 A kámoška je v 29tt a tiež nevedia určite,lebo drobec sa stále schováva 😀
na morfologickom ultrazvuku v 20 tt.
u nas v anlicku urcuju medzi 20-24 tyzdnom, ale zahadne ma objednali v 19 tyzdni, a uz vtedy povedali ze dievcatko..neskor to len potvrdili 🙂
ja cca v 10 tt z krv inak by som ani do konca tehu hadam nevedela mala sa nechcela ukazat (doktorke so m nepovedala ze viem pohlavie).... stale sedela na ritke a zle sme boli otocene takze by som mala prekvapko no ja som musela vediet skor
My sme vedeli v 12tt na 3D.Videla som to aj sama tak krásne sa nám ukazoval celé tehotenstvo. V 16tt nám to potvrdili na 100% .U nás bol problém vidiet tvaričku kedže ta mal stále ručičky.záleži na polohe dietatka a chlapčekovia su väčšinou skor vidiet ako dievčatká.
pri starsej dcerke v 8m a pri mladcsej v 4m 🙂
mne povedal lekár v 20tt, že čakám dievčatko, tak sme sa tešili na malú Grétku. A mojej "Grétke" v 30tt záhadne narástol pipík aj vajíčka, takže nakoniec sa z nej vykľul Radko. 😉 😀 😀 😀
Mne ho zistili v 14gt z krvi pri triple teste.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@forbym Mne zistil na 3D v 19 TT, ale myslím, že by ti mohol povedať. Otázne je, či bude dieťatko správne otočené.