Baby ktore ste “pri sebe” kedy vam zacalo byt vidno brusko?☺️od jakziva mam brucho hlavne spodne a sa mi zda ze sa mi zvacsilo,len neviem ci rastie ci som nafuknuta🤣🫣
A ktore tehotenstvo? Lebo v prvom este v 6m nikto netusil, ze som tehu... pri druhom som to neutajila do konca prveho trimestra... asi tak
Pri prvom tak 5-6 mesiac nepamätám presne a pri druhom tušim okolo 9-10týždňa som mala sice male ale okruhle bruško no ja som bóa chudá v oboch prípadoch ale kamoška pri sebe tak na nej to nebolo vidno skoro vôbec cely čas 😅 keď si dala volnejsie tričko šaty vobec som si to nevšímala 😅
4-5 mesiacov ale take ozajstne tak od 6. mesiaca. Takto skoro to nie je tehu bruško, lebo maternica je este malička a bábo má pár gramov. sú to hlavne plyny a črevá ktoré začínajú poriadne blázniť 🙂
Co znamená pri sebe? Plus Maxim.10 kg? Aši v 5 mesiaci.
Mne neskoro asi taky 7-8mesiac. Predtym uplne malinke akoby som bola len nafuknuta.
@katka13katka no teraz som na konci 5 mesiaca a teda máte pravdu😅jak keby si dám veľmi dobrý obed haha🤣známi hovoria že rastie ale niekto cudzí ani nespozná 🤣
@veraaq pod volnejsim oblecenim ani nebolo vidno 😊ale vykukne este 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veraaq A v ktorom týždni si? Ja som v 4. mesiaci občas vyzerala ako v 7. 😀 Taká som bývala nafúknutá.