Ahojte.. Prosím o radu dnes som 18+4 a moja posledná ms bola 9-14.2.2018 cyklus takmer vždy 28dni. Chcem sa spýtať ci je možné že by som otehotnela pred ms lebo nás malý chlapcek je podľa sona o 5dni väčší avšak keď si spomeniem na testy ako som robila tak by som musela už mať // na teste skôr ako mi reálne ukázalo lebo som 2.3. Robila test a bol negatívny a pozitívny sa ukázal až 10.3... Tým pádom mi príde ze som otehotnela až po ms.. Pýtam sa len na radu lebo neviem ako to mam brat. Toho 2.3 som bola na magnetickej rezonancii tak preto mám trošku strach. Ďakujem za každú radu 😉 (pýtam sa len to zvedavosti stále mi to vŕta v hlave) 😂
taktiez si myslim, ze si otehotnela az po menstruacii. tie merania su fakt len orientacne. vidim to aj na mojej dcerke
Nemyslim si, ze cez skor po, neboj sa zbytocne, dietatku to neprospieva 🙂
Dobrý večer chcela by som sa spýtať poslednú MS som mala 27 októbra 2018 cyklus mávam od tých 27 až 29 dní bola som u doktora teraz som 8+7tt len mi povedal ze som niaky týždeň aj niečo pozadu... Ale ze to je v poriadku.. Stretli ste sa s tým niektorá Ďakujem za odpoveď
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mas to brat tak,ze tie merania su len priblizne a ze 5 dni to je fakt zanedbatelne. Zavisi to aj od toho ake to dieta bude. Moj najstarsi bol cely cas vacsi ako mal byt, uplne hore na krivke nakoniec mal aj 4650g. Takze otehotnela si podla mna az po ms, moze byt ze na dalsom merani uz bude napr o tyzden pozadu.