Ahojte. Som po druhykrat tehotna. Pri prvom tehotenstve som nepocitovala ziadne nevolnosti, ani pachy, ani divne chute... Proste ako keby som ani nebola tehotna, len mi brusko rastlo. A tak ma zaujima, ze kedy sa zvyknut objavit aj nevolnosti, kedy to zacne ak to zacne.. 🙂
Ja viem, ze nemusi, co by bolo fajn... len ci je este priskoro, ked som v 5tt alebo uz by to aj mohlo prist.
Diky za info 🙂
Pekny den
pri 1 tehu som vracala kade som chodila. rodičia nechápali čo sa deje - chodila som ešte do školy.... Pri ďalších tehu som nemala žiadne nevolnosti. Prvý je syn, potom už len baby....
@sunshine5
A ak náhodou, tak sú na to aj lieky. Ja som mala Diclesis od Duchesnay (žijem v USA, lieky vyrobené v Kanade). Je to kategória A čiže úplne bezpečne v tehu ale aj tak som sa bála a dala som si len párkrát keď som naozaj potrebovala vyzerať k svetu v práci. Zabrali na jednotku 🙂
@bonaqa2013
@prego81
@piacere
@evululu
Dakujem baby za odpovede... Viem, ze to moze byt individualne... ale tak snad v 25tt by to uz nemalo prist 🙂
No dufam, ze sa ma to aj tento raz vyhne... aj ked skor som ten typ, ze raz mi bolo dopriate, tak to staci... ale tak uvidime 🙂 snad budem patrit medzi tie stastnejsie...
dakujem pekne este raz
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To Ti nikto nepovie - jedine, e by mal vešteckú gulu.
Ja som ich mala pri prvom tehu cca v 3 mesiaci 2 dni /ale ozaj 48 vkuse 😝 /. Pri druhej od cca 8 tt takmer do konca 1. trimestra - ale slabé.
A pri tretej som ešte nemala ani tehu potvrdené na 100% od gynekológa - t.j od cca 6tt a boli brutal. Skončila som na liekoch 😝
Tak pekne dúfaj, že sa Ti vyhnú. Prajem príjemné tehulkovanie