Dobrý deň chcela by som sa spýtať kedy sa vám urobila tehotenská čiara na brušku?
Začala som 30tt a nemám vôbec 😀😀
Cca v 35tt, teraz som 4 týždne po pôrode, a stále ju mám 😪😅
v 8. mesiaci, som 16 mesiacov po porode, stále ju mam a je výraznejšia ako počas tehotenstva 😄
Ja som mala velmi jemnu a ani neviem kedy sa vytratila
@buba94 mam 2 deti a neurobila sa mi ani raz. Pri prvom som mala tak ohrovske brucho ze kazdy tipoval dvojcata ani strie som ani raz nemala.... Je to velmi individualne
3x tehotenstvo, žiadna čiara...
@buba94 okolo 24tt, po pôrode mi zmizla až za 9 mesiacov
ja tiež nič, žiadna čiara, kamoške dokonca na bruchu chlpy narástli😲
Nemajú tehotenské čiary skôr tmavšie typy?
3 tehotenstva a nikdy žiadna čiara, som svetlý typ, mozno aj tým to bude....ale netvrdím že to je 100% tým 😉
Ani raz, mám 2 deti.
Ani raz a mam tri deti
Ja som 7 mesiacov po pôrode a mm jju stale🙄
V 9. mesiaci ale nebolo ju ani poriadne vidiet, bola uplne slabucka a po porode sa mi zvyraznila..som 2 mesiace po porode a je stale riadne viditelna
po dvoch tehu ani raz ciara. A ci to zavisi od typu neviem, mam tmave vlasy, ale uplne snehulienkovsku pokozku 😀
Mne sa nespravila a ani strie som nemala
Ja som ju nemala a abrucho ma hladke bez strii
mne vobec.
Nemala som vobec
Záleží to určite od pigmentacie. Tmavšie typy ju mávajú častejšie.. mne sa objavila zatiaľ jemnučká a tenká som 24tt . Uprimne som si najprv myslela že je to odtlacene od pancusiek, preto som sa ani neodsledovala že od kedy ju mám. A som presne tmavý typ na ktorú keď zmurkne slnko okamžite som ešte hnedsia. Ale určite existuju aj výnimky
Mne sa teraz troska zvyraznila.. Cca 26tt..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@buba94 v 14tt ale je este slabučká 😊