Kedy sa už dá identifikovať pohlavie bábätka?

zuzka17
8. jún 2011

Ahojte kočky - kedy sa uz da identifikovat pohlavie baba? Zajtra idem na sono a som v 14. tyzdni. bude to uz vidiet?

lucka1987
8. jún 2011

@zuzka17 ahoj, no v 14 tt to este vidiet nie je.. vtedy sa len tvoria pohl.organy a nie je ich vidiet tak ako by malo byt. najskor to býva vidiet v 16 tt.

nemko
8. jún 2011

@zuzka17 ja som si to davala zistit z krvi 😉 tam je vysledok 100% 🙂

hoota
8. jún 2011

mne to povedali tusim v 16tom a potom v 20tom potvrdili.. zalezi od toho ako je babatko otocene, ci sa bude chcet ukazat 🙂

adrianiiita
8. jún 2011

no to je pravda moja malá sa tiež nechcela otočiť aby sme videli pohlavie ... ale tak lekári mi 2 x povedali že to bude dievčatko a potom na 3D mi to potvrdili ... :D

akika722
8. jún 2011

ja som bola 2x na 3D čku videl tam dr vaječniky tak že dievčatko a narodil sa mi chlapček 😀 tak sme boli šokovany všetci lebo sme nemali ani meno 😀

cikyta
8. jún 2011

Niekedy sa to dá už v 12 tt, no vzhladom k slovenským UTZ ti to zistia až v 20 tt 😒

anicka87
8. jún 2011

Mne uz v 14 tt na 4D povedali ze to bude chlapcek, ale mame si pockat do 20 tt aby to bolo na 100%, tak az za 2 tyzdne uvidime ci to bude Martinko alebo Timea 😉

lumimi
8. jún 2011

mne v 12.týždni povedala doktorka ze podla podlavného hrbolku to vyzerá skor na dievčatko, ale treba brat do úvahy možnosti a schopnosti jak ultrazvuku tak lekára.

t1nulka
8. jún 2011

mne v 13. tt povedal doki, ze to vyzera na chlapceka, a uz mi to potvrdili aj v 20. tt na morfo sone aj v 28. tt na 3D aj v 30. tt na sone 🙂

rybenka79
8. jún 2011

v 14tt je uz davno rozhodnute ci dievcatko alebo chlapec, nie tak ako pise lucka1987!!! 🙂 uvidis ci ta babenko necha este cakat dlhsie, zvedava mamina 😀

nibiru
8. jún 2011

no mne sa schovavala pekne az do porodu:o)mohla som sa aj na hlavu postavit vzdy bola tak otocena ze nic nebolo vidiet 😀

katka888
8. jún 2011

najskor to vraj vidno cca 13 tt, ale zavisi to vyslovene od polohy babatka, pri malej mi povedali, ze bude dievca az koncom 6 mesiaca, kedze nebola dobre otocena a pri malom uz v 15 tt ukazal co tam ma.... cize nejde o top, v ktorom tyzdni tehu si, ale o to, ako je babo natocene.... hold, to neovplyvnis, tak len cakat

lucinka4747
9. jún 2011

Mne o pohlaví chceli povedať v 20 tt, ale bábo bolo zle otočené, tak som sa rozhodla, že pohlavie nechcem vedieť a počkám si na výsledný verdikt 😀 a keby sa náhodou pomýlili, čo je v dnešnej dobe už dosť často, tak by som asi bola sklamaná. ☹ Tak bábo volám drobček a je to fajn, len nech je zdravučké 😝

lucka127
9. jún 2011

Ahojte ja som prve dve nechcela vediet a povedali mi 😒 teraz sa neviem dockat tak som si dnes robila test pohlavia a vyslo mi dievcatko 😉 dufam ze aj bude 😀

bobocka
9. jún 2011

mne to povedali v 20tt,ale maly bol zle otoceny,tak ma doktorka poslala sa po schodoch prejst a na posteli som sa hmyrila,aby sa maly posunul 😀 a posunul sa,povedali,ze bude chlapcek a aj bolo.ale ked budem cakat druhe,tak to uz vediet nechcem.vsak prvomesacna vybavicka je aj tak zvacsa biela 🙂 a podla mna to bude krasne sa az na porodnej sale dozvediet ci je to chlapcek alebo dievcatko 🙂

abbey1
9. jún 2011

1.dcéra15tt,2.dcéra17tt

l.s
9. jún 2011

U nas to bolo jasne hned v 14tt chlapec 🙂

kaja73
9. jún 2011

Mne Dr Cunderlik z Blavy povedal už v 12 tt,že je to chlapina- a aj bol.Cele tehu sa svetu ukazoval,tak aby bolo jasne co je zač 😀

kristinka86
9. jún 2011

Nam na integrovanych testoch povedali pohlavie v 21.tyzdni. V 20.tyzdni mi to chcela povedat uz moja lekarka, ale Drobec sa najprv zacal tocit a potom sa otocil uplne, cize videla len ritku. 😀
Pohlavie sme chceli vediet (najma ja, manzelovi to bolo uplne jedno), lebo kazdy vravel, ze to bude dievcatko. Najma svokry chceli veeelmi dievcatko..A teda je to maly provokater - chlapcek! 😀 Ale velmi sa tesime - je zdravucky a to je zaklad! Na otazku, ci to je uz definitivne tvrdenie nam lekarka priblizila zaznam a povedala: tu je pipiiiiik s vajickami, takze aaaano.. 😀 😀 😀

jozefine
9. jún 2011

Nam to zistili z krvi a vyslo im to.. na sone sa nam neukazala az do konca tehu 🙂))

alessiosk
23. máj 2013

ahojte ja ked som bola 12 tyzdni uz to bolo iste ze to bude chlapvcek,bola som velmi prekvapena 12 tyzdni neni vidiet vela veci ale lekari to uz vydeli teraz som 18 tyzdni

adelsa
23. máj 2013

ja som bola na 3D a pohlavie mi povedali v 17 tyzdni.

dudduli
23. máj 2013

cca 20 tyzdeň 😉

patka182
5. jún 2014

Prosim vas z krvy vam to zistia na vlastnu ziadost alebo pri obycajnom odbere?

anetka1978
9. feb 2015

Mne na obycajnom sone v 14tt
povedali a tiez som aj videla jasne- chlapcek 🙂

misurko
20. mar 2015

Ahojte 🙂 Doktor mi povedal,ze to bde chlapcek. Mate podobne fotky i vy s chlapcekom? 🙂 Dakujem

domi1988
20. mar 2015

Mne v 16tt povedala ze dievca a mala pravdu 😵

babatkoo
20. mar 2015

V 15tt zistili nam chlapceka. Zevraj sa da aj v 12tt - dobry lekar aj ultrazvuk su asi podmienkou ;)

lavinis
20. mar 2015

ja dúfam, že mi to už budúci týždeň, v 16tt povedia 🙂)

kristinagyetvenova
13. aug 2019

ahojte dnes som bola u lekára a som 18tom týždny a 4 dni a povedal pohlavie ked mi povedal že to bude chlapec tešila som sa ale povedal že nie je to 100%tne možem sa spítat kolko percent asy je vediet pohlavie v tomto týždny ????

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre