Po akej dobe sa objaví nevolnosť, vracanie a iné veci, keď je dievča/žena tehotná?
@editkalazokova mne tak po mesiaci a pol
Mne vobec nebolo nic..cele tehu som jedla vsetko ako o zivot
Velmi individualne. Pri prvej dcerke som nemala ziadne tehotenske priznaky ako nevolnost, pri druhej som po 5-6 tyzdnoch nemohla niektore potraviny ani vidiet a pri tretom mi na stvrty den prislo zle z oblubeneho drinku a tak som zacala tusit a len sa to stupnovalo aj ked som si nahovarala, ze sa mi to zda 😊 az kym mi test nepovedal ze tusenie bolo spravne 😊
@editkalazokova Nemusia sa prejaviť žiadne, okrem rastúceho bruška.
pri prvom tehu som prevracala, pri ďalších nič - ani len náznak nevolnosti....
aj lekári tvrdia že každé tehu je iné...
Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
ja som cítila že sa so mnou niečo deje ked mi menzes meškal 3 dni, na 5 deň som si urobila poobede test vyšli // na další den ráno som si urobila dalšie 2 testy a tiež vyšli všade po //, prvé príznaky som mala strašnú únavu stále by som iba spala a ostalo mi to ešte aj teraz dúfam že po pôrode to prejde, a príznaky ako nevoľnosť som mala od 6 tt do 15 tt, ani nie tak zvracanie ale iba ma napínalo strašne veľa slín sa mi tvorilo a kyselina ale zabrali mi na to žuvačky a malox cmúľacie tablety
@editkalazokova vôbec sa nevoľnosť, zvracanie nemusí prejaviť, to je individuálne, každá žena má príznaky tehotenstva iné, aj iný jeho priebeh a aj pôrod.
mne od 4 tt do 15tt bolo strasne zle ... takmer v kuse som blee. pri prvom tehotenstve ma len napinalo , aj to asi len mesiac .
prsia ma boleli uz asi od 1-2 tt a spala by som strašne tiež niekedy od začiatku tehu ... no ked sa pridali nevolnosti už bolo všetko jasné ako //
Ďakujem všetkým
Ahojte baby viete mi poradit neviem ci som tehu alebo nie. Dost ma to dole boli ako keby som mala pms ale to ja nemavam vobec... obcas ma pichne vo vajecnikoch... prsia ma vobec nebokia s priatelom spime uz tri tyzdne kazde dva dni ... ms mala prist minuly tyzden v stredu .. prisla uz v pondelok ale iba spinenie a v stredu stvrtok aj troska krvi... a potom zase spinenie a od nedele do dneska teda utorku uz absolutne nic trosku bieleho hlienu ... :/
Ja som ešte ani nevedela že som tehotná a už som vracala. Myslela som že to je zmenou prostredia (sťahovali sme sa) alebo stresom a keď meškala mrcha tak som vedela ktorá bije. Samozrejme sme sa snažili pol roka takže príjemné prekvapenie a nevoľnosť trvala viac ako sedem mesiacov. Potom prišla záha 😏😏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Individualne. Ja od 4tyzdna dodnes.
Ine keby im brusko nerastie ani nevedia 🙂