Kedy sa objavia znaky?

editkalazokova
21. jún 2017

Po akej dobe sa objaví nevolnosť, vracanie a iné veci, keď je dievča/žena tehotná?

mischelin89
21. jún 2017

Individualne. Ja od 4tyzdna dodnes.

Ine keby im brusko nerastie ani nevedia 🙂

svetlana35
21. jún 2017

@editkalazokova mne tak po mesiaci a pol

janicka2315
21. jún 2017

Mne vobec nebolo nic..cele tehu som jedla vsetko ako o zivot

lenkatt2
21. jún 2017

Velmi individualne. Pri prvej dcerke som nemala ziadne tehotenske priznaky ako nevolnost, pri druhej som po 5-6 tyzdnoch nemohla niektore potraviny ani vidiet a pri tretom mi na stvrty den prislo zle z oblubeneho drinku a tak som zacala tusit a len sa to stupnovalo aj ked som si nahovarala, ze sa mi to zda 😊 az kym mi test nepovedal ze tusenie bolo spravne 😊

lorela
21. jún 2017

@editkalazokova Nemusia sa prejaviť žiadne, okrem rastúceho bruška.

deti95060810
21. jún 2017

pri prvom tehu som prevracala, pri ďalších nič - ani len náznak nevolnosti....
aj lekári tvrdia že každé tehu je iné...

xxxxxnnnnn
22. jún 2017

Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

martina618
22. jún 2017

ja som cítila že sa so mnou niečo deje ked mi menzes meškal 3 dni, na 5 deň som si urobila poobede test vyšli // na další den ráno som si urobila dalšie 2 testy a tiež vyšli všade po //, prvé príznaky som mala strašnú únavu stále by som iba spala a ostalo mi to ešte aj teraz dúfam že po pôrode to prejde, a príznaky ako nevoľnosť som mala od 6 tt do 15 tt, ani nie tak zvracanie ale iba ma napínalo strašne veľa slín sa mi tvorilo a kyselina ale zabrali mi na to žuvačky a malox cmúľacie tablety

libawet
22. jún 2017

@editkalazokova vôbec sa nevoľnosť, zvracanie nemusí prejaviť, to je individuálne, každá žena má príznaky tehotenstva iné, aj iný jeho priebeh a aj pôrod.

pekkka
22. jún 2017

mne od 4 tt do 15tt bolo strasne zle ... takmer v kuse som blee. pri prvom tehotenstve ma len napinalo , aj to asi len mesiac .

pekkka
22. jún 2017

prsia ma boleli uz asi od 1-2 tt a spala by som strašne tiež niekedy od začiatku tehu ... no ked sa pridali nevolnosti už bolo všetko jasné ako //

editkalazokova
autor
22. jún 2017

Ďakujem všetkým

semisa
29. aug 2017

Ahojte baby viete mi poradit neviem ci som tehu alebo nie. Dost ma to dole boli ako keby som mala pms ale to ja nemavam vobec... obcas ma pichne vo vajecnikoch... prsia ma vobec nebokia s priatelom spime uz tri tyzdne kazde dva dni ... ms mala prist minuly tyzden v stredu .. prisla uz v pondelok ale iba spinenie a v stredu stvrtok aj troska krvi... a potom zase spinenie a od nedele do dneska teda utorku uz absolutne nic trosku bieleho hlienu ... :/

sense
29. aug 2017

@semisa sprav si test...mozes aj nemusis

semisa
29. aug 2017

@sense spravila bol negativny ... aj zima mi je strasna od noh.. to tiez nemavam .. a vonku je 34 stupnov.. ale asi skor nebudem ... mozno som len prechladnuta a tym sa mi posunula ms

sense
29. aug 2017

@semisa mozes byt prechladnuta aj mat nejaku infekciu,...ak vysiel test negativny je malopravdepodobne zeby si bola tehu

nini1010
29. aug 2017

@pekkka ale vies o tom ze v 2tt dochadza len k oplodneniu,ci?to znamena ze je to nerealne.asi myslis 1-2 tyzdne od odplodnenia co je vsak 4tt.

semisa
29. aug 2017

@sense dakujem asi to bude to prechladnutie

lulu19961
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dorotka9819
27. sep 2018

Ja som ešte ani nevedela že som tehotná a už som vracala. Myslela som že to je zmenou prostredia (sťahovali sme sa) alebo stresom a keď meškala mrcha tak som vedela ktorá bije. Samozrejme sme sa snažili pol roka takže príjemné prekvapenie a nevoľnosť trvala viac ako sedem mesiacov. Potom prišla záha 😏😏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre