Ahojte, chcem sa opytat, teraz som v 6+2 tt. od poslednej ms (20.8.). Kedy uz bude vidiet babo na utz? Ked pojdem zajtra k lekarovi, bude tam uz vidiet? Uz som unho bola 20.9., ale povedal, ze mam prist o dva tyzdne. Lenze teraz rozmyslam, ci nie je este skoro. Cestujem tam, takze nechcem sa prehnat zbytocne. Ako to mam ratat? Tyzdne od ovulacie? Vsade to pisu inak, ja sa v tom nevyznam. Poradte. 🙂
Ahoj ja som v 5tt a bola som u lekarky a bol tam este len ten maly vacok🙂takze ty to uz budes urcite vidiet🙂 A ty uz budes pavdepodobne vidiet aj srdiecko, na co sa uz ja velmi tesim🙂)Tak drzim palce🙂
Ahoj, ja som bola minulý týždeň na sone, bola som 6tt+5, čakáme dvojičky a videli sme srdiečka🙂 Len boli strašne malinké🙂 Jedna bublinka mala 6 mm a druhá 5 mm🙂
zlatko už uvidíš aj bijuce srdiečko , tak sa teš a utekaj na sono 🙂 🙂 🙂
Ahoj, bijuce srdiecko by si uz mala vidiet. A rata sa to presne tak, ako si napisala, cize od poslednej ms 🙂. Ale necakaj babo s nozickami a rucickami, zatial to bude iba taka bublinka s blikajucim srdieckom.
ahojcek, mna nechava lekar cakat do 9tt, ale kedze ani netusim, kedy sa nam zadarilo...posledna ms bola 21.8., tak mam prist zajtra na odbery a da mi termin soma.
...akcia srdiečka by uz mala byt vidiet.a ráta sa to od poslednej menštruacie.
@leeenka26 ja som bola na sone 4tt+6 a bolo vidieť iba vačok a potom 6tt+6, bábo malo 9,24mm a už bilo pekne srdiečko. Tu máš stránku, kde zadáš dĺžku cyklu, dátum poslednej ms a pekne ti ukáže v ktorom tt si. http://www.pregnology.com/due-date.php
vacok je vidiet uz v piatom tyzdni - ty si uz v siedmom a pravdepodobne budes vidiet aj srdiecko 🙂
ja som babo videla uz v 5tt+5 ale srdiecko este nebolo takze u teba uz moze byt 🙂
ahoj u mna 5tt+2dni takze tyzden po vynechani ms co je na 37dc
Ja som bola v 6 tt a akcia srdiečka ešte vidieť nebola
ahoj tak ja som bola tyzdenne na uzv, v 4+3tt bolo vidno jeden plodovy vak, v 5+6tt dve srdiecka 🙂
mozno bude vidiet ale urcite sa netrap ak akciu este neuvidis ja som mala az v 8tt pri oboch 😉 v 5tt bola len taka malinkata bodka
7t+2dni bolo zrtelne vidno sdiecko
ja som bola v 5tt+3 a bolo vidno ešte len vačok, na budúci týždeň idem na sono to budem už na začiatku 8tt, tak sa už teším na to maličké srdiečko
Ahojte,ja som dnes presne v 7tt a idem na kontrolme sono.Presne pred tyzdnom tam bol iba gest.vačok.Myslite,že je možnost mat to šťastie a vidiet vytuženu fazuľku? Tyzdne tehu udavam skutočne podla ultraz.
ja som bola v 6+3 a uz bolo vidno srdiecko, a plod mal 6,3 mm
Ahojte devčata ja som bola som na ultrasvuk a tam videla dr len gestačni vek ale stdečko ešte nie povedala ze je to pris koro ms bola 14.8 posledna povedala že jetam duninka gestačni vek prosim ja sa bojim
Ahojte tak ja som dnes bola u Dr. podľa výpočtov by som mala byť 3tt vynechala mi 16 deň.
nič tam nevidel...ani len gestačný vak 😠 . myslíte že by som mala pseudotehotenstvo?
😒 nie som z tých ktorá by to strááášne chcela i keď netvrdím že sa nesnažíme ale netlačíme na to keď to príde tak príde.....
lebo je ešte skoro? vzal mi krv na HCG v piatok budem vedieť viac no toľko inf som dostala odvšadial že neviem čo si myslieť :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ja som bola 6a2tt a uz bolo srdiecko 🙂 Poslednu ms som mala 17.8. Takze uz by urcite malo byt vidno 🙂
Drzim palce 🙂