Ahojte baby. Chcem sa opýtať či je nejako určená "hodina" nastupu do pôrodnice. Termín som mala 1.12. a stále to neprišlo. Zajtra mám nastúpiť do pôrodnice ale neviem či hneď ráno alebo poobede alebo je to úplne jedno. Ďakujem krásne sa rady.
Predpokladam, ze ides na vyvolanie porodu...ja som mala prist na siedmu rano 🙂 aby uz od rana vyvolavali...mali ti to povedat alebo napisat do lekarskej spravy
Ja som isla najprv na klasicku poradnu a nasledne na prijem
ak ti nepovedali hodinu tak prid kedy ti vyhovuje, , medzi 7-8 byva vizita a porada, potom väčšinou su sekcie naplanované , ale tak je tam vždy lekár čo ta prijme , zase okolo druhej tretej začina byt pohoda ak niečo sa nevyvrbí , okolo obeda sa zvykne zase prepuštat napr
no asi si nenavyberáš, chod ako tebe vyhovuje
Ja idem na plánovaný cisarsky a u nás sa treba deň vopred hlásiť do 10.00 hod.
Prvé tehu som šla po termíne na vyvolávačku Prišla som asi o 9 a o 11 mi dali tabletku dole. Druhé tehu ma poslala doktorka z poradne ,takže na príjem som prišla o nejakej 14 hod
@simonahugo neviem či mi ho budú hneď zajtra vyvolávať. Môj doktor mi len povedal v stredu že ak nezacnem rodiť do pondelka tak sa mám hlásiť v pôrodnici. 😊
@mariska1989 aj ja sa tak chystám že medzi 9-10 a hádam mi nič nepovedia, že neskoro alebo naopak
@julka5551 Neboj určite nič nepovedia... no tak držím palce až to máš čím skôr za sebou.mne vyvolávačka zabrala až o 17 hod 😬😀
@julka5551 mne davali podpisovat aj papiere ohladom toho co budu so mnou robit pri vyvolavani, to bolo na poslednej poradni ked som uz tyzden prenasala, kedze tu vyvolavaju az na 10ty den. Nastastie porod sa poobede den vopred spustil spontanne, tiez kazali prist medzi 9.00 - 10.00 kedze vtedy robia doktori vizity a zacinaju s vyvolavanim, najskor mali davat cipky a neskor skusat ine metody. Drzim palce.
@mariska1989 už som na pôrodnici, včera 2 jednotky oxytocinu a nič. Dnes mi dali akýsi gél a bolesti mám ukrutne, a že bude horšie tak sa teším 💪🏻
@julka5551 Jáj ja už som myslel že už máš po tom .tak až už to máš za sebou a drobatko držíš v náručí
@julka5551 Ahoj. Ako si dopadla? je všetko v poriadku??
@mariska1989 už mám po. Mala šla cisárskym lebo sa im 4 dní nepodarilo vyvolať pôrod. Keď ju vytiahli tak vraveli ze mala ešte čas možno aj týždeň takže som mala asi termín trochu posunutý. Ale chvalabohu že sa narodila skôr lebo bola aj dosť veľká 3800g a ževraj aj voda už nebola dobrá čo nechápem lebo keď mi ju pustil doktor tak povedal že je pekná ružová. Dnes ju budem mať už pri sebe aj na noc z čoho mám riadny stres lebo ešte neviem poriadne chodiť a ani mlieko sa mi ešte nepustilo moc. No čo vám poviem proste prvorodička vyklepana je zo mňa 😣😣
@julka5551 Oh akože 4 dni hentak ťa trápili to už mohli myslím že dávno urobiť cisársky. A neboj mlieko sa ti ešte spustite lebo si po cisárskom to sa spúšťa o niečo neskôr ale ak by si mala nejaký problém určite by som tebou využila laktačnú poradkyňu .Hlavne že je všetko v poriadku malá zdravá a tebe prajem rýchle zotavenie a samozrejme gratulujem🌷🍼❤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@julka5551 ja ked som mala ist do porodnice na prijem tak som prisla az na vecer a neriesil nikto