Dobry chcem sa spitat kedy je vidno plod na sone.moja poslena ms bola 3.3.potom sme sa s priatelom pokusali o babetko ked som si robila test tak mi vysiel ze som tehotna ale ked som prisla k doktorke povedala ze to este nieje vidno a tak mi zobrala krv, krv bola pozitivna. ale ked som prisla o 2 tyzdne povedala ze uz som v 8 tyzni je mozne aby to predtym nevidela?dakujem za odpoved
ano je to možne,nestrachuj sa,všetko bude ako má 😉 vydrž ešte chvílku
a v com ti mame akoze poradit?????
nemusela vidiet
ano je to mozne. Na sone si bola prilis zavcasu, preto sa nedalo odlisit ci ide o plod alebo nie. Ak bola krv pozitivna, tak si tehotna 🙂
mne moja stara doktorka vypisala matersku knizku a este sa ani nekukla ze ci som v tom...len na zaklade meskania ms...samozrejme ze som nebola tehotna🙂...tak som zmenila doktorku a ta videla o dva roky neskor moje prve tehu uz v 5tt 🙂...asi ma ta tvoja slabe sono🙂, ale sak neries, hlavne ze si v tom a mas to potvrdene...a GRATULUJEM!
Pokial ma fakt stary ultrazvuk, nemusela vidiet nic.
Je to mozne, mne byvalo zle dva mesiace a nevedela som ze som tehotna pretoze na uzv som bola v siestom tyzdni a ono sa to vidi az koncom 8 tyzdna ten plod , a tak si ma posuvali doktori medzi sebou az mi hovorili ze asi mi vyoperuju slepak lebo nevedia co ine by to mohlo byt a tak sa moja mama nastvala a dala mi spravit tehotensky test a vysiel pozitivny takze ziaden slepak sa nekonal a ani ziadne ich nezmyselne dohady co za choroby to moze byt 😀
Pozdravujem tymto nase slovenske zdravotnictvo 😀 😀 😀
Ahoj ja som isla na ,,tušáka,, bez testu.... k doktorovi a oznámil mi že som tehotná týždeň 🙂)
ja som mala 4.3. poslednú minullý rok a 11.4. som bola na sone a malá mala už 5 mm 🙂 ale tak asi si šla ešte skoro ozaj 🙂
podľa mňa to vidno hned, ja som mala poslednu MS 27.3 a teraz 30.4 som bola na sono a malicke ma 3,2mm je uplne droblinke len taka mala bublinka..ale videl to ...a povedal ze nema este ani 3 tyzdne... 🙂
Ja som zistila ze som tehotna v 5tt, volala som Dr. a mi povedala sestricka, nech pridem az o 3 tyzdne, lebo ze Dr. tam aj tak nic vidiet nebude. Takze az od 8tt sa da zachytit na sone.
od hcg 1000 vidno bublinku na sone 🙂 hcg sa orientacne kazdy druhy den zdvojnasobuje, takze staci pocitat. kazdemu vidno v iny den. a zalezi aj od sona.
@matkamatko33 nie, nie je vidno hned. 🙂
Ahoj ja som v 8tt a dnes som bola na ultrazvuku a bola tam vidiet.Ma uz 10,5mm ale tebe to nemusi byt vidiet.Ako ktorej.Mne videli jedno a teraz pojdem o 2tyzdne zase lebo mi vlozili 2 a nevedeli mi povedat ze ci tam je aj to druhe.
ano je to mozne, tam je akuat tak plodovy vak vidno ale babo este tazko
mne malu videl dr. v 6 tyzdni a v 8 sme uz mali srdiecko, ale moj ma spickove sono
mne bolo vidieť presne na 27 den po IUI...teda po oplodnení, ale akcia srdiečka ešte nebola...tá bola až v 7 týždni potvrdená.
ahoj, nám bolo vidieť v 6tt už aj plod aj srdiečko 😉
pekny den,prosim poradte mi som strasne zufala,,9.3.2013bola moja posledna mnzs,,bola som vcera u gyn ta mi povedala ze som max v 5tt,,vsetko pekne porastlo dutinka ma 1.27.aj vacok tam uz je lenze srdiecko este nie doktorka povedala pockat este 4dni a potom zase na sono ze to by us malo byt vidno,nieje to nejako skoro???dakujem
5 tyzden od poslednej menstruacie je na sone vidiet uz gestacny vak, bez zltkoveho vaku, 6 tyzden je vidiet uz aj zltkovy vak a na konci 6tt tie stastnejsie mozu registrovat akciu srdca na sone...My sme to stastie mali az v 7tt.Prikladam odorny clanok a popis kazdeho tyzdna od poslednej menstruacie co sa deje v tele zeny.Ak si to pozorne precitate, iste pochopite...Nam to sedi presne,ale ze uplne🙂)http://baby-web.topky.sk/vyvoj-babatka.aspx
baby, ja som mala poslednu 9.12.2013...dnes som bola na sone, co je 21.1.2014,videl bublinu = zltkový vak 3mm,gestacny vak = 12mm, a zaklad embrya = 1.2mm...podla sona som 5+3 priblizne, podla poslednej menzes som 6+1....o tyzden kontrola....ale za 1 mesiac 3mm plodik? no neviem, kde je chyba..
u mna bolo zistené tehu.v 5tt a aj na USG bolo vidno.len taká malá fazulka
Dnes je presne 7tt +0 podla ultraz. a stale je vidno iba vacok bez plodu.Objednal ma o 4 dni na dalsie ultraz.Myslite,ze je sanca,ze by tam bola aspon mm bodka?? Som uz zufala :'( Mate s tymto prosim vas niektora skusenost? ☹
@patka33 no,bohuzial ,ja som dopadla kyretazou.Stale nic.Hcg sice stupalo,test stale pozitivny,vacok rastol ,ale plod nikde :(.Bezplodove tehotenstvo.Ale presne o sedem mesiacov som zistila,ze som tehu.Neisla som k lekarovi skor ako po 8tt vtedy som.zistila,ze som tehu.Myslim,ze som isla v 10,alebo 11 tt.Bala som sa,ze pojdem skor a zasa bude "prazdno".Ale nastastie,tak ako vraveli dr.po kyrete,ze moja maternica je cistucka a pripravena na ukazkove tehu a aj tak bolo.Porodila som dcerku 4700g a 54cm 🙂 ,.Ja som bola velmi zahlienena z antikoncepcie,brala som ju 10r nonstop.Myslim,ze mozno preto nemal plod moznost a nejakym sposobom vyvijat.Neriesila som po kyrete otehotnenie,prerabali sme dom,tahala som sa s moznymi tazkymi vecami a aha ,udrzal sa drobec.Ked to ma byt,tak je to potom ukazkove.Chcem tym povedat,ze asi by som brala tazsie,keby som prisla o babatko o plod.Ale vlastne,rastok vo mne prazdny vak,samozrejme,ze som po kyrete plakala cely den,ale preslo to,bol to este jeden z tych lepsich pripadov,ako to,ze by som uz prisla o babatko.Pozitivne myslenie a vsetko bude super.Neboj.Ale mozno.to tvoj pripad nebude,stalo sa,ze sa bodecka ukazala po nejakom case.Preto som ja isla aj neskor k lek.,ked som otehot.,nechcela som prezit nanovo ten stres,ci sa objavi,alebo nie.V ktorom si tyzdni?
No v siedmom uz lekar hovoril o zivej gravidite... Len priamo na srdce nepoukazoval... Dal mi aj obrazok...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to mozne ze to este nevidela🙂