Prečítala som si už viac diskusií či otázok na túto tému ale nič také som sa nedozvedela. Viem, že by som sa nemala stresovať, ale....
Poslednú mršku som mala 18.3. Mala som dostať 15.4.(pondelok) V sobotu a v nedeľu som mala po malej potrebe trošku takého ružového čuda, bola to jednorázovka. V deň MS som už mala slipku, a bolo na nej trošku jasno červenej krvi, nie veľa... Tak som si pre pocit kľudu urobila testík a boli dve //. Čiarky bola krásna tmavá, takú som ešte tak skoro nemala. Volala som lekárke čo sa to deje, že špiním...Mala som prísť, bola som 16, čo mi 1 deň MS meškal. Robila mi sono od spodu, dutinku však nevidela. Niečo merala, jedno sa volalo ovarium, to druhe neviem už tuším na H a k tomu povedala, že to je vysoké....Potom som sa jej na to opýtala čo to bolo a ona, že to robieva tehotenstvo. Ale mňa znepokojuje, že nevidela gestačný vačok. Kedy je už vidieť? Brala mi aspoň krv, tak uvidíme. Bojím sa, že to je mimomaternicové ke´d som špinila ( a ona nič nevidela.
5-6 tyzdni vidno
mne bolo vidno v 5 a neboj sa aj ja som spinila, potom sa zo mna valila krv a zrazeniny a o tyzden ma samko 2 roky, takze hlavne pokoj 😉
@sudabe
@krasneleto výsledky budú v pondelok, tak som zvedavá, potom mi ešte kázala prísť za ňou v utorok na Kramáre, inak má mabulanciu v Pezinku, ale nespýtala som sa trdlo, že prečo....
@tremonti jaj, tak, ze by som predsa len bola? Lebo mi nepovedala na isto, že som, akurat ked som sa jej spýtala, tak vravela, že to môže tú tehotnosť potvrdzovať. Skrátka to odmerala a povedala, že to je vysoké a na to zahlásila sestričke číslo, ale to si nepamätám. V pondelok mám ísť k nej znova, ale či mi bude robiť aj sono, to neviem.
@meggie.sk nemyslela endometrium?
Áno presne to...
@krasneleto
@meggie.sk tak to nie je na H hehe... znamena to ze sliznicu mas vysoko, cize je viac ako pravdepodobne ze tehu si
...este pockaj 🙂 nestresuj...podla toho co pises, by to malo byt tehotenstvo, ukaze sa okolo 5-6tt ale je to individualne..ak by islo o mimomaternicove, tak to musia vidiet 2 lekari, aby to potvrdili, vacsinou si mimom. mylia so zltym telieskom ktore vyzivuje babatko, ale dobry ultrazvuk nesklame 🙂
@krasneleto ja som si to už nepamätala. Uf, kiež by som bola 🙂 Dala by som za to čokoľvek. A taká otázka, možno nebudeš vedieť... ak by to náhodou bolo mmt tak aj tak by bolo vysoké?
@meggie.sk tak to neviem.... ale asi aj ano, kedze telo len vie ze tehotna si. ms nebola cize sliznica neodkrvacala tak ked na to idem logicky moze byt vysoka aj pri mmt
Ani mne nebolo na sone nic vidno , mala som dojst o 2 tyzdne no medzitym slabo ruzovy vytok tak som sla po tyzdni a stale nic nebolo vidiet ,tak kazal prist o ten tyzden ako kazal povodne a uz tam bolo srdiecko
@marfuska245 A prvý raz si tam v ktorom týždni bola ke´d nebolo ešte nič vidno?
@meggie.sk prvy krat som tam bola asi tak ked mii 3 dni meskal mm a on vobec nic nevidel ani naznak...ja som mala posunutu ovulku .ked som prisla o tyzden bol tsm uz naznak ale dutinka stale prazdna.takze on videl zarodok az po asi 2tyzdnoch co mi meskala menzes.tiez som sa bala ci nieje mimomaternicove.ked som mala ten vytok ale bolo to ok
@meggie.sk ahoj...viem ako ti je... no mne prvykrat tiez nebolo nic vidno a tiez sa doktorka bala, ze budem mat mimomaternicove....no v 6 tyzdni uz bolo vsetko vidno....kym nemas krce, tak to nemusi byt mimomaternicove...nestresuj...len je to este tak malinke ze to nevidno...tak ako u mna...drzim ti palce 🙂
@marfuska245
@livocka21
kočky ďakujem, slová ma povzbudili. Ve´d dám Vám vedieť.
Zdravím vás,mám otázečku: Dneska jsem byla na sonu a na krvi(výsledky budou v pátek ale potřebuju se poradit protože pan doktor je tak trochu ...) testy mi vycházejí negativní ale prostě tak nějak vím a mám všechny příznaky těhu. ms jsem měla 8.4 tudíž bych měla být ve 2.týdnu.....pak doktor na sonu ale nic neviděl. Není to příliž brzo na to aby se tam něco ukázalo? Strašně bych si to přála a tak kddyž řekl že nic tak sem byla docela ☹ ......pro výsledky krve si jdu v pátek ale potřebuju slyšet aspon nějakou radu nebo názor....děkuju
No já jsem ji měla asi patřím mezi ženský co krvácí i když jsou v těhu ale jen dva dny
@iff89 to je veľmi skoro.... ale test som si robila až som nedostala menštruáciu. Začala som mierne krvácať po týždni, čo som vedela, že som tehu a tak som išla k lekárovi - to som vlastne bola v 5tt, tak bolo vidno len gestačný vačok a v 6tt som bola na kontrole a už bolo aj vidno bijúce srdiečko. Takže si myslím, že je to ešte príliš skoro, ale vôbec neviem kedy presne je už niečo vidno.
Takže myslíš že je ještě brzy aby bylo něco vidět? 😉 Děti ještě nemám takže jsem vyjukaná a radši se ptám kde můžu.......a z krve se to pozná takhle brzo?
no jsem asi pitomá ale myslela jsem si že týdny se počítají podle toho kdy byl první den poslední očekávané ms?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zabudla som napísať, že stále behám na wecko, teda často ma nutká na močenie a prsia sa mi tiež menia, sú také plnšie...