Kedy ísť k doktorovi, ak som tehotná?

monikakitko
8. sep 2016

Ahojte...chcem sa opytat kedy ist k doktorovi ak som tehotna...lebo mam taky problem ze vzdy po vysetreni krvacam nie silno iba tak trochu to je ako keby mi podrazdil...a raz som bola tehotna a po vysetreni som krvacala a o tri dni na to mi zistili hematon...je mozne ze to bolo sposobene tym...kedy ste vy isli k doktorovi...hm?

sissy27
8. sep 2016

@monikakitko no k lekárovi máš ísť hneď, ako ti vyjde pozitívny tehotenský test, aby ti tehotenstvo potvrdil a objednal ťa na ďalšie vyšetrenia, testy, kontroly...
a možno by nebolo odveci zmeniť lekára, lebo krvácať po každom vyšetrení určite nie je normálne...

cottoncandy
8. sep 2016

zavolaj mu, on ti povie... ja som volala lekárovi hneď, ako som na teste objavila dve čiarky, on sa ma pýtal na dátum poslednej ms, ako sa cítim a pod. a napokon sme sa dohodli, že ak nebudem mať žiadne problémy, tak ma vyšetrí a tehotenstvo mi potvrdí o dva týždne, lebo na utz by ešte takmer nič nebolo vidno

sense
8. sep 2016

Ak nemas problemy kludne pockaj dva tri tyzdne.... Na utz aj tak nic nebude vidiet mozno tak gestacny vacok

pehavcek
8. sep 2016

Mam uplne rovnaku skusenost ako cottoncandy. Ak mas hematom tak mozes zakrvacat hocikedy aj bez vysetrenia

lucinka511
8. sep 2016

@monikakitko no ved ti uplne staci isr ak nebudes mat ziadne potiaze aj v tom 12 tt. take vysetrenia ako krv a moc si chod dat urobit ale sono moze kludne pockat.samizrejme ak by si mala nejake bolesti.spinenie tak k dr ale ak bez problemov tak to pocka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre