Kočky ste aj vy v začiatkoch tehotenstva podráždené? Ja som celá nervná, všetko ma naštve, vrčím a vypúšťam z úst slová bez toho, aby som sa vedela kontrolovať ☹ . sa čudujem, že to môj muž ešte nevzdal... Ako rýchlo sa nahnevám, ta rýchlo ma to prejde a som úplne normálna a milá. Prejde to? Ako bojujete s hormónmi vy aby ste niekoho nepokúsali? 🙂
prejde to, nebojte. potom pride faza casteho placu a lutosti nad vsetkym. a to prejde tiez. :D
my uz sme nastastie tesne pred porodom ale ziadne vykyvy nalad sa u mna nekonali.
asi preto, ze mam relativne narocnu manazersku pracu a tak som sa mala kde realizovat. za celu dobu som spravila jednu jedinu scenu (po neprespatej noci a pocuranom psikovi).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nini1010 ahoj ja som na tom rovnako 😒 tiez som stale nervozna a vsetko ma sere a tiez ked nieco poviem sa neviem kontrolovat a potom mi je to luto a potom revem 😒 , Tak dufam,ze to prejde 🙂 aby som nemala take nervozne babo 🙂 a ten moj muz to uz radsej neriesi a nevravi radsej nic lebo vie, ze to bude horsie 😀 a snazim sa tak bojovat ze radsej idem do druhej izby a na chvilu si lahnem 🙂