Kde v Prešove robia 3D ultrazvuk a koľko stojí?

ileas
17. mar 2011

Dobrý deň.Chela by som poradiť kde v Prešove robia 3D ultrazvuk a koľko stojí.Dakujem.Lenka

marulka83
17. mar 2011

vidim,ze este nikto nereagoval,nevadi 😉 skus sa pozriet na nejakych strankach na nete. mna by zaujimalo aj to,v ktorom tyzdni tehu je najlepsie ist na 3D/4D.

marcovka
17. mar 2011

@ileas ahoj,tak že 3D ult.robia v gynstare na požiarnickej a dr.Pall ,ale ja som bola v gynstare bola som velmi spokojna a chodi sa 12tt,20tt a 30tt mna tak poslal lekar neviem ako tvoj každy ma ine praktiky,ale tak by sa malo ist spravne 🙂

natik17
17. mar 2011

ahoj marulka83,
no čo sa týka Prešova - tak na to neodpoviem, lebo som tam nebola. Bola som na 3D-čku, ale v Hlohovci (v júli 2009). Počula som, že je to tak dobré, tak som išla tam. Lebo pôvodne som chcela ísť do Trenčína, ale Hlohovec je vraj lepší - dávajú tam aj papiere s kompletnými info o bábätku a tak. Aj som to dostala, ako som počula.
A čo sa týka toho najlepšieho termínu? No mne bolo povedané (aj som to čítala), že najlepší termín je v 24.týždni tehotenstva. Keď som sa objednávala do Hlohovca, tak ma objednali až v 27. týždni (majú to tam aj dosť plno - objednávala som sa v 20.či 21.týždni, už presne neviem). Pýtala som sa, že som počula, že najlepšie je to v 24.týždni a sestrička povedala, že oni to tam robia do 30.týždňa, takže je to v pohode. Nerozumiem tomu, takže som nenamietala. Ale bolo to v pohode. Kamoška bola v 20.týždni, ale to je skoro. Bolo to ešte maličké a nebolo to vraj také dobré, ako keby išla neskôr. Ja som bola spokojná. Videla som všetko a krásne a doktor mi krásne všetko povysvetľovala a poukazoval (aj manželovi samozrejme a aj na našej dcérke vtedy 3,5-ročnej). Dcérka bola z toho nadšená a aspoň potom už vedela trochu, čo a ako. Doma máme DVD zo sona a dodnes občas príde, že chce vidieť Táninku v brušku.
Keď sa budeš objednávať na sono, tak oni Ti sami povedia, kedy je to najlepšie. Dobré je zavolať si skôr a informovať sa, prípadne ak majú www-stránky, tak tam možno niečo nájdeš. Zasa moc veľké bábo na 3D už neni dobré, lebo je veľké a moc toho neuvidíš. Ale je to zážitok to 3D - mne sa to páčilo. Pri prvej dcérke som tam nebola, ale pri druhej som to chcela vidieť. Mňa to vyšlo 40 Euro. Oni majú taxu že 1.000 Sk cez týždeň a 1.200 Sk v nedeľu (tak to mali na stránke vtedy ešte v korunách a stále to tam tak majú, i keď sú už dávno eurá). My sme boli v nedeľu, lebo manžel cez týždeň nemohol. A v nedeľu sme mali aspoň výlet. Bolo leto a krásne teplo, tak bolo dobre.
Ináč u nich na stránke www.4dultrazvuk.sk sa píše, že optimálne je to medzi 18-26 týždňom. Ale podľa mňa Ti to povie lekár sám, ktorý to robí.
papa a želám čo najkrajšie tehotenstvo a najmä nech ste zdravučkí......

katkarv
18. mar 2011

skus sa spytat v teme porodnice v presove tam som videla ze sa o tom pisalo,baby ti iste radi poradia.Ja som bola v Gynstare ale len na potvrdenie zamlknuteho potratu,ale baby to tam chvalili.

adikka111
28. mar 2012

baby a kolko to stoji?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre