Ahojte,potrebujem vediet ci sa da tento roztok kupit v lekarne alebo kde sa da zohnat? Dakujem. Zuzana
ak sa dobre pamatam, je to na zistovanie uniku plodovej vody. nie? ak hej,tak ja som si trochu vypytala normalne v porodnici ked sme tam mali priehlidku priestorov. a dali mi
Suziegiu ak by si zohnala daj prosim vediet mna zatial vsade odbili ze je nepredajny ale moj lekar povedal ze mam skusit v cechach dnes tam idem mrk tak keby som ho zohnala dam ti vediet 😉 inak zatial sa testujem PH papierikmi kontrolovali ma tak aj v nemocnici.je to zastarala metoda ale stale lepsie ako nic (plodova voda ma ph 8 ostatne telesne tekutiny:moc,vytok ma ph nizsie)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
skus firmy, co sa zaoberaju laboratornou chemiou. jednu adresu ti dam do IP-ale tiez som ju len vygooglila-bude sa dat urcite aj viac. pripadne nejaka vacsia lekaren-napr. univerzitna..
ani som najprv netusila, co to je, ale ma to zaujalo-tak som zas o kusok mudrejsia 😅