Nazdar baby,
neviete mi poradiť cvičenie pre tehotné doobeda. V ba som ich našla veľa, ale všetky sú večer. Prosííííííííím, raďte.
ja poznam jeden, spojeny s kurzom, a je od 13-15, na strkovci, otvaraju od novembra.
ďakujem lily. je tam aj doobedný kurz.
alexandrah, pošli kontakt cez ip. ď
ďakujem za pomoc 😉
ahoooj, máte nejaké nové tipy na cvičenie tehuliek v BA? Lebo toto je skoro rok stará téma 😀
@barchee Ahoj,
ja chodim cvicit priamo do nemocnice, kde chcem aj rodit.
V BA robia tehotenske cvicenia tusim vsetky 3 nemocnice - Antolska, Kramare aj Ruzinov.
A okrem toho je kopa sukromnych centier. Ja poznam studiomiracle - tak sa pozri aj tam.
Ale ty mas na cvicenie este cas - cvicit sa zacina az vo vyssom tyzdni tehotenstva.
@evuliatko74 tá ružinovská nemocnica je fajn, pôjdem sa tam pozrieť 🙂 mám to aj blízko. Ja som sí ce len 11 tt,ale mám už dosť veľké bruško a hlavne prsia 😅 kríže už cítim, preto chcela by som začať volako od augusta-septembra.Ja by som chcela rodiť na Antolskej, ale cvičiť budem v ružinovskej asi teda 🙂 na Antolskú sa mi trepať nechce 😕 Ďakujem za tip 🙂
@barchee Ahoj,
len uvidis, co ti povedia. Ja chodim cvicit na Kramare a tam sa cvicenia pre tehotne zacinaju od 25tt.
Takze tak. Ale skus a uvidis.
ahojte tak ako to tu citam ...ja som teraz v dvadsiatom tyzdni tak sa asi o cvicenie zaujimam prave vcas...co? ja by som chcela na antolsku chodit kedze sa tam chystam rodit tak sa budem informovat u Dr. 🙂
ahojte, dostala som permanentku do centra (lokalita BA Ružinov), kde je možnosť cvičiť pilates, yogu, cvičenia pre tehotné, cvičenie s detičkami... nemám to kedy využiť tak za symbolickú cenu posúvam ďalej, viac info v prípade záujmu v mojich inzerátoch.
@prinzess Ahoj prinzess, poznas to v retre, rada by som chodila na ten pilates pre tehotne, ale na nete maju o tom malo info, neviem, ci sa bude otvarat nejaky kurz alebo ako to tam funguje... prejdem tam aj peso z domu, preto ma to zaujima 🙂 Dakujem Vam za info ak by ste niekto nieco vedeli o pilates pre tehotne v retre 😉
@martynnka ahoj. Cvicenie pre tehotne ponuka v Ba aj ALMA Centrum - v dubravke. Ja som na to chodila uz od oktobra a ak sa otvori skupina budem pokracovat. Vedie to fyzioterapeutka - cvicili sme na zinienkach aj na fitloptach, popri tom sme sa rozpravali....mne sa to pacilo. skus kuknut stranku : www.centrumalma.sk 🙂
Neviete niekto ci stale robia cvicenia v ruzinovskej nemocnici?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj
pozri tu:pripravana-porod.sk tam by malo byt aj doobedne 😉