Ahojte dievcata,
prosim Vas, poradte, kde v BA robia kvalitne sono + je tam dobry lekar, MUDr. Holan ma plno, v starsich prispevkoch som nasla meno MUDr.Slezaka z Femme, viete este o niekom inom, ak by ma nezobral? Potrebujem to totiz uz o 2 tyzdne. Bola som dnes na genetike a radsej chcem ist na tie sona ako na amnio.
Je nejaky rozdiel medzi morfologickym a 3D sonom? Obidva su na podrobne zistenie vyvojovych chorob a stavu dietatka a to 3D je ine len v tom, ze je kvalitnejsie?
Dakujem velmi pekne.
dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@easy200 Ahoj,skús zavolat do Femme,či by sa nedalo,majú špičkové sono a Dr.Slezáka môžem vrelo odporučiť z vlastnej skusenosti,maximálna profesionalita a ľudsky pristup.Ešte keď tak Dr.Cunderlik,ten má amb.v Horskom parku na Hrobonovej,potom ešte možno u Kocha.Čo sa týka 3D sona,tak okrem krásnych obrázkov,pripadne CD,je to skôr esteticka záležitosť,morfologickr sono sa robieva 2D,čiže klasické sono,samozrejme veľa závisí aj od odborníka.Ja som tiez riešila amniocentezu,ale nakoniec som bola u Slezaka v 20tt,pekný zážitok,keď prepinal z 2D na 3D 😉 .držím palce,nech to dobre dopadne