Kde kúpim Bi Oil?

alexka50
9. sep 2018

Ahojte,ze vraj najlepsi na strie je BI OIL, kde ho kupim, najdem ho aj v DM, alebo TETA drogerii ?

zuzcana
9. sep 2018

@alexka50 dm a aj vo vybraných lekárňach, a je ozaj výborný

gir
9. sep 2018

Aj TESCO ale pri detskej kozmetike. Aj v DM som videla.

zuzanka.zuzu
9. sep 2018

a čo je na ňom také skvelé??? úplne vážne sa pýtam. ja mám aj zo SR, aj z AT, ani jeden nič... hromada oleja. možno pekne vonia, ale ja nemám rada voňavú kozmetiku. takže ďalšia nevýhoda pre mňa. no dala by som si na seba aj hnoj keby pomáhal, ale však on nič.

whatever1
9. sep 2018

@alexka50 skus v lekarni. Ak to chces na prevenciu strii tak bio oil je zbytocne drahy. To ci budes mat strie zalezi od elasticidy tvojej pokozky. A to je hlavne genetickou zalezitostou. Ovplyvnit to trochu mozes, pitim vela tekutin a natieranim olejcekmi alebo kremom. Su zeny ktore mazu 2xdenne cele tehu a maju million strii a zeny co nemazu vobec a nemaju ani jednu.

whatever1
9. sep 2018

Ja pouzivam takuto obycajnu a nemam ani jednu striu, ale ci je to tym kremom neviem. Opytaj sa v lekarni co ponukaju, urcite ti poradia. Mne sama lekarnicka povedala ze bio oil je zbytocne predrazeny..

zuzka38
9. sep 2018

@alexka50 v DM mavaju bezne, aj v lekarnacj

vektricka16
9. sep 2018

@alexka50 v lekarni som si ja kupovala...ale mne osobne nepomohol,strie sa mi spravili.. Ale kazdy ma inu pokozku.takze kazdemu nieco ine pomaha

katka1274
9. sep 2018

Ja kupujem cez elnino.sk a cena neporovnateľná..je dobrý,ale na strie nepomáha.ale na suchú pokožku vynikajuci

sapa20
10. sep 2018

Baby a na jazvy po kiahniach ste neskúšali?
Ďakujem

dazzler
10. sep 2018

Na Bi-oil su rozne nazory.. niekomu pomoze, niekomu nie.. rozhodne odporucam kupit cez net. Cena je aj o polovicu nizsia ako v lekarni. Ja ho pouzivam uz niekolko mesiacov. Vona sa mi velmi paci, ale jedine co mi prekaza je "zapach" pyzama po tomto oleji.

skrinkaminka
10. sep 2018

@alexka50 Ahojte v prvom rade si treba dať pozor, či kúpite bi-oil alebo bio-oil,,,ide totiž to o rozdielne značky. Je pravda že niekomu pomôže a niekomu nie. Mne osobne nepomohol, Preto som sa rozhodla pátrať aj po iných olejoch,,,,nakoniec som našla skvelé masielko, ktoré v mojom prípade strie a jazvy stiahlo na nepoznanie 🙂 viac info napíšem v správe.

biela_sova
13. máj 2019

@alexka50 Ahojte, keby mal niekto zaujem, posuniem svoj Bi oil, ktory som si kupila pred par mesiacmi proti striam, no nakoniec som mala minibrusko a vobec som ho nepotrebovala 🙂

ivanahornakova
22. okt 2019

@skrinkaminka ahoj. Vedela by si napisat nazov kremu? Dakujem

lubinaxyz
28. nov 2019

@skrinkaminka ahoj, co to je za masielko? dakujem

skrinkaminka
4. dec 2019

@lubinaxyz ahoj pisala som ti spravu

pralinka86
4. dec 2019

ja odporúčam od saloosu tehotensky... velmi príjemný, vstrebe sa rýchlo
https://www.saloos.sk/saloos-tehotensky-osetruj...

lubinaxyz
4. dec 2019

@skrinkaminka idem si ju precitat ;)

katpizur
4. dec 2019

@pralinka86 toto je vraj fajn, tiez kamoska si ho objednala a pouziva, ze aj pekne vonia 🙂

pralinka86
4. dec 2019

@katpizur ano aj to, ja kupujem rovno velke balenie a používam od hlavy po paty 😀

aiwusik
25. mar 2020

@skrinkaminka Ahoj, mohla by som poprosit znacku masilka na strie?Cakam babatko a rada by som sa tomu vyhla.Za odpoved vopred dakujem ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre