Ahojte,ze vraj najlepsi na strie je BI OIL, kde ho kupim, najdem ho aj v DM, alebo TETA drogerii ?
Aj TESCO ale pri detskej kozmetike. Aj v DM som videla.
a čo je na ňom také skvelé??? úplne vážne sa pýtam. ja mám aj zo SR, aj z AT, ani jeden nič... hromada oleja. možno pekne vonia, ale ja nemám rada voňavú kozmetiku. takže ďalšia nevýhoda pre mňa. no dala by som si na seba aj hnoj keby pomáhal, ale však on nič.
@alexka50 skus v lekarni. Ak to chces na prevenciu strii tak bio oil je zbytocne drahy. To ci budes mat strie zalezi od elasticidy tvojej pokozky. A to je hlavne genetickou zalezitostou. Ovplyvnit to trochu mozes, pitim vela tekutin a natieranim olejcekmi alebo kremom. Su zeny ktore mazu 2xdenne cele tehu a maju million strii a zeny co nemazu vobec a nemaju ani jednu.
@alexka50 v lekarni som si ja kupovala...ale mne osobne nepomohol,strie sa mi spravili.. Ale kazdy ma inu pokozku.takze kazdemu nieco ine pomaha
Ja kupujem cez elnino.sk a cena neporovnateľná..je dobrý,ale na strie nepomáha.ale na suchú pokožku vynikajuci
Baby a na jazvy po kiahniach ste neskúšali?
Ďakujem
Na Bi-oil su rozne nazory.. niekomu pomoze, niekomu nie.. rozhodne odporucam kupit cez net. Cena je aj o polovicu nizsia ako v lekarni. Ja ho pouzivam uz niekolko mesiacov. Vona sa mi velmi paci, ale jedine co mi prekaza je "zapach" pyzama po tomto oleji.
@alexka50 Ahojte v prvom rade si treba dať pozor, či kúpite bi-oil alebo bio-oil,,,ide totiž to o rozdielne značky. Je pravda že niekomu pomôže a niekomu nie. Mne osobne nepomohol, Preto som sa rozhodla pátrať aj po iných olejoch,,,,nakoniec som našla skvelé masielko, ktoré v mojom prípade strie a jazvy stiahlo na nepoznanie 🙂 viac info napíšem v správe.
@alexka50 Ahojte, keby mal niekto zaujem, posuniem svoj Bi oil, ktory som si kupila pred par mesiacmi proti striam, no nakoniec som mala minibrusko a vobec som ho nepotrebovala 🙂
@skrinkaminka ahoj. Vedela by si napisat nazov kremu? Dakujem
@skrinkaminka ahoj, co to je za masielko? dakujem
@lubinaxyz ahoj pisala som ti spravu
ja odporúčam od saloosu tehotensky... velmi príjemný, vstrebe sa rýchlo
https://www.saloos.sk/saloos-tehotensky-osetruj...
@skrinkaminka idem si ju precitat ;)
@pralinka86 toto je vraj fajn, tiez kamoska si ho objednala a pouziva, ze aj pekne vonia 🙂
@katpizur ano aj to, ja kupujem rovno velke balenie a používam od hlavy po paty 😀
@skrinkaminka Ahoj, mohla by som poprosit znacku masilka na strie?Cakam babatko a rada by som sa tomu vyhla.Za odpoved vopred dakujem ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@alexka50 dm a aj vo vybraných lekárňach, a je ozaj výborný