Baby, kde v Košiciach môžem ísť na 3D/4D? rozmýšľam nad týmto centrom: http://www.usg.sk/?a=30-3d-4d-baby-facing, ale neviem recenzie a skúsenosti. Kam by ste mi odporučili vy? Ďakujem ;)
Ta stránka je na Mudr. Juhasa v Myslave ??? Lebo ak ano, ta ti ho vrelo odporucam....je uuuzasny odborník, všetko krásne skontroluje, vysvetli, porozprava...mojej sesternici odhalil vyvojovu chybu plodu, ktorú dvaja odbornici predtým nezbadali a hned jej vybavil odbornika v Bratislave, kde aj nakoniec rodila. Babo išlo hneď po narodeni na operaciu a teraz je uuuuple v pohodicke aj mamina aj drobec....okrem nej poznam ešte 3 kamosky ktoré tam boli a tiež si veľmi chválili všetko. Ja som vhodila pri prvej dcerke do centra prenatálnej dignostiky pri zeleznicnej nemocnici, ale nebola som vôbec spokojna - ziadn konunikacia, všetko rychlo-rýchlo zbuchali, nedalo sa tam nikdy dovolať (väčšinou tak na 4-ty krát). Potom mam ešte skúsenosť s Mudr. Hoppanom (gynendo) a on bol celkom v pohode, len drahší ako v Myslave...tolko moje skúsenosti....dufam, že som trošku pomohla 🙂
Ahoj aj ja chodím do myslavi odporúčam akurát že sa neplatí 35e ale 40e a treba sa objednať čím skôr lebo toho majú straaaaasne veľa ...
Ja idem o tyzden tiez do myslavy a objednávala som sa pred 5 tyzdnami, a cenu mi povedali 35€, kamarátka bola zaciatkom aprila a tiez platila 35€. Foto a video dostanes na usb.
Kedy ste chodili na iltrazvuk v ktorom tyzdni????
mne povedali ze ak tam pojdem orvy krat plati sa 60€, je to tak? lebo dankovcik i saca maju plne terminy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja som bola v myslave už druhýkrát a bolo to super, všetko krásne skontroloval, spočítal pršteky, milý doktor, fajn prístup. Odporúčam myslavu. platí sa 35 euro.