Pijete Karó v tehotenstve? A koľkokrát za deň? Je to čistý 100-% čakankový nápoj. Čítala som, že sa s čakankou dá aj predávkovať. Ja ho pijem 2x denne.
@55minnie55 ja som tiez pila caro (prip.meltu).. Pocas tehotenstva,dojcenia a vlastne pijem aj teraz vzdy vecer,obcas aj cez den. 1)2xdenne som.ro pijavala,teraz,ked uz aj kavickujem,tak zvacsa raz.
Meltu som pijavala ako dieta a caro ci meltu obcas piju aj moje deti.
@55minnie55
hlavne nic neprehanaj. 2x denne nie je velke mnozstvo, z toho sa nepredavkujes (ak sa to vobec da). Ja som si dala aj normalnu kavu raz za cas ked bol nizky tlak/uprsane pocasie.
Mne to dokonca aj gynekologicka odporucila,kvoli vlaknine 😉,ked som otehotnela a stazovala sa,ze z kys.listovej ma zapeka. Inac ho pijem odvtedy stale, velmi chutiii.
no ja už som porodila 🙂 a pila som ho celé tehu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pila som tiez dvakrat denne. neviem, ci sa da cakankou predavkovat, ak ano, predpokladam, ze by si musela vypit niekolko balikov takychto piksli, aby sa jednalo o predavkovanie 😉 pi bez obav niekolkokrat denne, kolko ti chuti🙂