Ahojte dievčata prosím Vás zajtra ideme na vyšetrenie ctg,prosím Vás čo tam presne robia a váhu dieťatka mi tm nebudu asi vedieť povedať však?
@doliva u nas sa pri ctg sedi,s pasmi na brusku,kontroluju sa ozvy srdiecka a ci nahodou nemas kontrakcie 🙂 vaha sa zistuje pri sone,a to iba priblizna 🙂 neboj sa,za chvilku porodis,budes vahu vediet presne!
@stellamaris no to ano 😀
@doliva daj si cokoladovu tycinku,to sa babo bude vrtiet v brusku 😀 ja som to mala v brusku tak vesele,ze som musela prist este raz na ctg a predtym nejest,lebo by nic nezaznamenali 😀
Ahoj dievcata, koncim 36 tt, dnes som bola 1x na ctg a vyskocili mi 2 silne kontrakcie za pol hodinu merania. Pri prvej dcerke som na monitore ctg nikdy nemala ani 1 kontrakciu, az v den porodu presne v den terminu. Moze to byt len tym, ze babo sa vtedy prave hybalo? Alebo je to uz predzvest...?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
prídeš si tam oddýchnuť na asi 15 až 20minút poležať.Cez brucho ti zapnú taký pás ktorým monitorujú ozvy srdiečka babetka aci nahodou maternica nemá kontrakcie.poležiš si aidete domou 🙂 váhu ti zistia len ultrazvukom