Chcem sa poradit kam je lepsie ist na genetiku v tehotenstve a mozno naslednu amniocentezu v Bratislave. Rozhodujem sa medzi Kramarmi a Zeleznicnou poliklinikou. Je medzi nimi niaky velky rozdiel? Mate skusenost? Vdaka.
Zeleznicna nemocnica 😉 asi najlepsi lekari na sk, co sa tyka amc, len cena vyssia v porovnani s kramarmi. Pokial nepotrebujes zrychlene vysledky, tak doplacas 70 €, ale mas v tom uz aj "povinny" morfologicky utz. V konecnom dosledku som rada, ze si ma Kramare vyposuvali do terminu, ktory mi nevyhovoval, a preto som sa "musela" ozvat dr. Melisovej a dr. Ondrejcajovi 😉
Cely "proces" (vstup. vysetrenie, odchod na odd., odber plodovej vody, oddych, vystup. vysetrenie, odchod) trval okolo 4 hodin + 1 konzultacia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj,
mňa môj gynekológ poslal po pozitívnom skríningu na Genetiku čo je na Americkom nám. a na amniocentézu som išla do Ružinovskej nemocnice. Nakoľko som vraj v poisťovni Dôvera musela som byť hospitalizovaná 24hodín, aby bol úkon preplatený. Výhrady som nemala až na to, že som bola celý deň v nemocnici zbytočne.