Pekný deň žienky. Prosím Vás, jedli ste počas tehotenstva tuniaka? Všade čítam len negatívne články o tom, ako môže mať ortuť v takýchto väčších rybách vplyv na vývoj bábätka, tak sa bojím otvoriť konzervu a pritom mám už niekoľko dní takú obrovskú chuť, že mi sliny skoro tečú 🤣
Jasne ze jem tuniakove konzervy, keď mám chut, tak 2x do týždňa v priemere.
jedla. tak 1x do mesiaca určite
Som práve tehotná a jedavam tuniaka aj všetko čo mi chutí okrem surového mäsa, vajec a nepasterizovanych mliečnych výrobkov.
Áno,jedla
Ano jedla som vsetko, okrem krvaveho masa a mussels.
Ano, ryby ako take vratane tuniaka.
Zjedla som .... prvé tehotenstvo všetkého som sa bála....aj toho tuniaka 😂ale chuť má premohla zjedla som ho ale prišlo mi tak zle z neho že som celý deň zvracala....už som ho dokonca tehotenstva nechcela ani vidieť 😂😂....keď máš chuť daj si mala konzerva je v pohode si myslym
Je horšie si niečo nedať na čo máš chuť ako kúsok niečoho čo sa neodporúča!😊Nejdeš to jesť denne a na kilá.
Áno, jedla.
Samozrejme 😊 pravidelne.
ja som jedla, hlavne ked mas chut, tak ti to prospeje, telo dava najavo, co mu chyba...a neboj sa, ono sa odfiltruje do vyzivy dietata, to nejde 1:1
Ahoj ja ho radšej nejem ,minule som si dala lososa a skončila som ma pohotovosti.A pritom ryby milujem ale nejako teraz nemôžem
jedla tak ako aj bežne mimo tehotenstva
Jasné.
Raz do tydna mozes. Necakas chlapca?
Tuniaka v konzerve milujem a jedávam ho fakt často, takže určite som ho jedla aj v tehotenstve a určite nie málo. Nič sa mi nestalo, syn je tiež v poriadku.
Veď ho nezješ kilo.... to by si nič nemohla potom..... éj, bude to chlapec 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Jedla. Podľa všetkých tých článkov by som už ani vodu piť nemala a ani vzduch dýchať už nemôžem