Podla Vás, je žihlavový šampón bezpečný v tehotenstve ?
Pokial ho nepijes, ale umyvas si s nim vlasy, tak nevidim problem.
Žihľava má detoxikačné účinky a jej užívanie - teda pitie čaju sa neodporúča dlhšie než 2 týždne v kuse. Ale tu ide o čaj. Šampón je perfektný, sama používam obyčajný Dixi žihľavový šampón, mám vlasy po pás a nemusím používať ani kondicionér. Skúšala som všeličo, ale tie zahraničné značkové šampóny tak odmastia a zlikvidujú celú mikroflóru vlasovej pokožky a vlasu.. Žihľavový šampón je veľmi dobrá voľba na bežné používanie a aj v tehotenstve 🙂 Žiadny strach.
Prečo by šampon v tehotenstve bol nebezpečný? Takýto šampón je veľmi dobrý a ja ho používam už dlhé roky, jasné že s občasnými prestávkami🙂 Ale používala som ho aj v tehotenstve
Zihlavovy sampon je stale lepsou volbou ako tie ostatne prekombinovane chemicke sajrajty. Cim jednoduchsi sampon, tym zdravsi pre akehokolvek cloveka.
Zihlava sa dokonca aj moze vtehotenstve pit, sampon nie 🙂 Ale pozri sa ci ten sampon neobsahuje SLS, ten co poznam ho obsahuje. A SLS nie je vhodne nikdy. (Sodium Laurenh Sulfate - karcinogen)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Samozrejme, inac by pomaly aj jar na riady bude zavadna?🙂