Je v tehotenstve vhodný wellness pobyt?

renka40
15. nov 2013

Som v 15. týždni a rada by som si oddýchla, vypla od každodenných povinností. Neviem čo môžem a čo nie podstúpiť na takom pobyte a nechcem ani sebe ani bábätku uškodiť...

evelynm
15. nov 2013

urcite zavisi od zdravotneho stavu. Plavat mozes, masaz tvare tiez, mozno perlickovy kupel - ale to by som sa poradila s lekarom. Urcite pozor na prilis teplu vodu.

cawes
15. nov 2013

@renka40 ahoj ja som bola cca v 5 mesiaci v Marianskych Laznach v kupeloch, bolo super, problem bol ze mi nemohli robit vsetky masaze, pretoze zevraj urcita masaz moze sposobit v tehotenstve porod, (hlavne masaz noh, podla bodov)
isla som aj do virivky kde mi nastavili najnizsiu teplotu vody a tiez voda nebublinkovala silno taktiez trisky boli vypnute. Ked som tam vosla prislo mi z toho zle takze to vypli a ja som len lezala vo vode.

renka40
autor
15. nov 2013

ďakujem za odpovede, sama uvidím ako sa budem cítiť...

michaelkanr
15. nov 2013

neodporucam, a myslim ze neodporuca ani 9 lekarov z 10🙂 okrem ineho je zena v tehotenstve nachylnejsia na vaginalne zapaly (ktore mozu viest k predcahnemu porodu), horuca voda vhodna tiez nie je. ja som bola tehotna v lete, bolo to utrpenie. chodili sme aj na kupalisko, ale ja som do vody nevosla ani raz, nestalo mi to za tie problemy.
kamoska bola vo welnesse po lyzovacke a jasne, ze nieco chytila a nasledne sa to s nou tahalo cele tehotenstvo.

renka40
autor
27. nov 2013

je to super! nádchy som sa nemohla zbaviť a teraz je za dva dni preč. Perfektne som si zaplávala, dali sme si asi 2,5 hod. prechádzku po okolí, potom bazén s príjemnou vodou a saunu asi na 15 min ( 3krát), super

martinka4444
27. okt 2015

urcite sa porad s lekarom ako ti vsetci radia. ta horuca voda zni naozaj v tomto pripade nebezpecne. ale inak by som z toho extra obavy asi nemala. ved tehotna zena nemusi zit v karantene...snad :D len skoda ze si nenapisala kam ste šli 🙂 my s kamoškami plánujeme kamarátke kúpiť pobyt v Luhačoviciach, v hoteli Alexandria. Nekupujeme na konkretny termin, to by bola blbosť. ale pred pár dňami zisttila, že je tehotná, tak neviem no, teraz keď čítam túto diskusiu....trochu ma to načalo či to je predsa len vhodný darček. bude mať svadbu a to nám prišlo ako najvhodnejšie, nech si aj oddýchne, domácnosť majú už zariadenú, takže praktické darčeky im netreba....no neviem fakt čo teraz. 😖

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre