neviem kde som to videla, ale zdá sa mi, že niekto spomínal, že je v Hlohovci 3D. je to pravda? Neviem to teraz nájsť..☹ ak ano, dáte mi niekto kontakt, nejaké info? cena? kde? ako dlho? Ďakujeme 😀
ahoj lubka, v hlohovci robi 3D ultrazvuk Dr. Brešťanský tel. 0337425937 a ked som bola ja platili sme iba 500 Sk /tak pre rokom/ vtedy s tym zacinal. vidim ze uz cena isla hore.
ja som bola v marci,platila som 6OO.-Sk,cez víkend sa vtedy platilo 8OO.-Sk... 😉 tiež som bola veľmi spokojná...
no on uz dvihol cenu,my sme este boli za 600sk ale neskor to zdvihol na 1000sk...z jedlom rastie chut ☹
len viem,ze je teraz dlha cakacia doba 😖
ďakujem Vám pekne za info, ešte jedno by som chcela, ako dlho treba čakať? on mi ponúne termín, alebo kedy chcem? má nejaké ordinačné hodiny (vezme aj večer)? a ešte pleas tak informačne adresu, (nemocnica? sukromnik? )vďaka!!! 🙂
bubaczik, tvoja odpoveď mi naskočila neskôr.., ešte jedno som chcela.. a už pozerám na tú www od lenkamt a je tam adresa...super..
ešte otázočka (odpoveď nie je na tej www stránke) dovolil vám urobiť si vlastné video? (nakamerovať si obrazovku sono? )
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, skús - http://www.4dultrazvuk.sk/contact
ja som platila 1000 Sk a bolo to super 🙂