Je normálne pobolievanie bruška na začiatku tehu?

stromberg
5. sep 2015

Ahojte maminky. Vcera som sa dozvedela ze cakame miminko. Moc sa z toho tesime. Ale moja otazka znie. Je normalne ak ma miestami poblieva v podbrusku ako keby som mala dostat menstruaciu? Nevyznam sa v tom a trosku sa bojim. Dakujem za kazdu odpoved.

seahorse27
5. sep 2015

ano, je to normalne.

janinah
5. sep 2015

a ešte bude toho dosť čo ťa prekvapí,tak potom hľadaj odpovede v starších príspevkoch 😉

tjaden
6. sep 2015

ahoj no mňa bolelo až moc, myslela som si, že budem mať menzes, test som si urobila len tak zo srandy...fakt som nečakala, že toto by mohlo byť tehotenstvo, tuším to tak bolelo asi do 4-5tt

janka466
5. okt 2015

ja mam to iste som len na zaciatku ale tiez ma pobolieva presne ako pred menstruaciou hlavne vecer

bianka...
7. okt 2015

ano je to normalne, pobolievanie ako pri menstruacii to nic nieje...o par tyzdov budes citit motyliky v brusku 🙂

ifka22
7. okt 2015

Ahoj. mňa tiež poboliva (12tt)ale stupňovali sa bolesti cca 3dni tak som išla lekarke na nechali má tam ležať potom som bola na rizikovo, lebo som mala hroziaci potrat.udrziavali ma liekmi a len bolest bruška ani krvácanie nič.
Tak pokiaľ to bude viacej pobolievat a stupňovať sa radšej gynekológovi.
nechcem strašiť len toto bol môj prípad.
drzkaj sa;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre