Dobry den,chcem sa Vas spytat,ako ste pocitovali jazvu a tehotenstvo po cisarskom predchadzajucom reze? tahanie,rezanie,pri zmene pocasia,nieco zvlastne,praskla jazva niekomu v teho? dakujem za odpovede
U mňa je to bez problémov necítila som nič v tehotenstve ani teraz.
Jazva v pohode ani neviem, že ju mám. Len pri sprchovaní mám pocit ako by som prstami prešla po tenkom špagáte. 😉
Ani ja, jazva v pohode a skore tehu po sekcii tiez, druhy porod prirodzeny bez kompl
@sensen12 po prvej sekcii vsetko ok,pri druhej,resp.tesne pred porodom som mala strasne tenku jazvu,ked ma otvorili,tak to varj bolo v sekunde 12tej...no a jazvu po druhej mam skaredu,co mi az tak nevadi...ale reaguje pri ovulacii,mentruacii a pri zmene pocasia...takze malokedy neboli 😀 😀 a som skoro 1,5roka po sekcii a citim ju stale
ale da sa prezit...
Ja som tri roky po sekcii a stale jazvu citim - je uplne v poriadku, pekna chirurgova praca, dobre sa hojila....ale citim ju pred menzesom, zmenou pocasia...citim taky tah ...uz som si zvykla,prosto je to jazva a tak sa aj sprava. Teraz ako som tehu tak ju pocitujem este intenzivnejsie, ale dr ma ubezpecuje, ze som ok a prirodzeny porod nevylucuje🙂
JJa som mala 3 ciisarske rezy pri prvom chlapcovi mi rana hnisala moj organizmus neznasal silonove stehy tak mi museli ranu otvorit a precistit pri druhom synovi v pohode dostala som latkove stehy a pri dcerke tiez dobte len na druhy den mi praskla cievka v bruchu tak ma museli cistit o polnoci lebo som mala krvacanie do brucha a velke bolesti ale vsetko sa da prezit a clovek zabudne ale ked mam ovulaciu alebo menzes a na zmeny pocasie moje rezy neskutocne reaguju ale zvykla som si nenarobim nic myslim si ze je to normalne naucila som sa s tym zit aj ked je to neprijemne rezanie a tlak vzdy si povi ze su aj horsie veci to krvacanie do brucha bola neskutocna bolest akoby vam niekto vlial na telo kyselinu chcela som v tom momente zomriet a ked ma lekar vzal na sono zhrozil sa uz s mala brucho zaliate krvou a hned som sla na sal martinskym doktorom vdacim za zivot takze po cisarskom je to mala bolest oproti tej co som si zazila s krvacanim do brucha to bola neskutocna bolest neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi...
@orchidea123 a co myslis,v tehotenstve,je ok,ak pocituje zena v mieste rezu tahanie pichanie? v case zmeny pocasia.plus,nehrozi pocas tehotenstva ze jazva praskne vahou mimi? plus,ak pri samovolnom potrate kontrakcie boli hrozne bolesti,rezanie v jazve,no hruza,tiez ani najvacsiemu nepriatelovi,tak pocas porodu nehrozia tske ak nie vacsie krce,bolesti?
Ano mas pravdu uz potom je to tak ako spominas vaha dietata ta ma vplyv na bolest uz v 9 mesieci aj mna bolela rana ale mala sa narodila v termine 39 tyzden a uz ked mi odisla zatka muz ma vol zaviest do martinskej nemocnice a vsetko bolo ok zalezi aj aky casovy odstup mas medzi detmi ja som mala medzi prvym a druhym 2 aj pol roka a medzi druhym a tretim 20 rokov pousmejes sa ale je to tak keby si mala maly casovy odstup medzi detmi a zacala by si mat bolesti alebo ti odisla zatlka treba hned navstivit lekara lebo babatko v poslednych tyzdnoch koncom tehotenstva moze tlacit na ranu na toto sa ma pytal lekar v martine a ja som mala este aj zrasty po dvoch cisarskych v ktorom si tyzdni???neboj sa vsetko dobre dopadne...
@terezka1947 chcem sa opýtať 3 cisársky ste nemali ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som po prvom nemala ani ťažkosti a po roku som ani nevedela, že mi niečo rezali. Druhý pôrod cisárskym dvojicky a počas tehotenstva všetko v pohode a po pôrode hematóm, ale po pár týždňoch zase všetko v pohode, ani neviem že tam niečo mám.