Ahojte, šli ste po glukozovom teste normálne do práce (administratívna práca) alebo vám s odstupom času bolo špatne?
Ja som šla na poobednú, test bol ráno takže som stihla ešte trošku slofik a cítila som sa v pohode
Zle mi nebolo, ale nešla som - sama vedúca mi povedala, že som sa už narobila dosť, nech si v ten deň oddýchnem 😃
Mne bolo zle ešte počas trvania testu, prelezala som ho v sesterni, po teste som zostala doma ležať
Mne ogtt robili len pri prvom tehu a bolo mi tak strašne zle, že pri ďalších tehotenstvach som toto vyšetrenie odmietla. Nešla som do práce
Ďakujem pekne, a prosím neviete či sú nejaké indikácie na tehu cukrovku? Ako napr. či to záleží od toho koľko sladkého žena je, alebo či ak je veľmi zle po tom teste na cukor tak to znamená nejaké zvýšené hodnoty a pod....
Indikáciou je cukrovka v rodine, vek, nadváha. Ja som na tom teste bola s babou, čo mali cukrovku v rodine a ona bola aj v 12tt a aj v 24tt. Pre istotu.
Išla som normálne a nebolo mi zle
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie, bola som na rizikovom, ale isla som normalne na nakup. Zle mi nebolo, Takze som hned ako som vysla z labaku zjedla nejaku proteinovu tycinku a bola som v pohode.