Interupcia v okolí Michaloviec a Humenného

lussy1910
5. apr 2016

Dobry večer chcela som sa spytat kde na vychode robia interupciu nikde po blizku Humenne,Michalovce ? PROSIM LEN ODPOVEDE NA TUTO otazku neni to kvoli mne ale zistujem kamaratke ktora si nemože teraz dovolit byt tehotna dakujem pekne

barny
5. apr 2016

a co tak "poguugli"t, spytat sa svojho gynekologa, to by bolo lahsie a presnejsia odpoved

lussy1910
autor
5. apr 2016

@barny goglim llen ic nemozem zatial najst

lubkavargova1
5. apr 2016

@lussy1910 normalne v nemocnici..cuduj sa svetu aj tu na vychode mame nemocnice, aj gyndu...

moni244
5. apr 2016

@lussy1910 ach jaj, tak nech kamoška nakluše k svojmu gynekólogovi a on ju pošle do nemocnice na zákrok, či hľadáš nejaké špeciálne miesta???????? A rovno, keď tam bude, nech porieši aj antikoncepciu

lussy1910
autor
5. apr 2016

@lubkavargova1 viem ze v nemocnici len som pocula ze v HE to napriklad uz nerobia

barny
5. apr 2016

@lussy1910 jej gynekolog jej urcite bude vediet povedat

lubkavargova1
5. apr 2016

@lussy1910 nie, tam ani deti sa nerodia a nosi ich bocian... ako sorry, ale take milujem...jednoznacne naklusat za gynekologom, vypisat papiere, zacvakat poplatok a vypitat si nemocnicu. Lekar vie najlepsie, takze aj odporuci...sice teraz v akom stave je nase zdravotnictve to nech si rovno napise aj zavet 🙄

malaikasana
5. apr 2016

@lubkavargova1 lubka, ale nie v kazdej nemocnici to robia...napriklad v ba, v ruzinove kde som robila nerobili interupcie a myslim,ze ani ine nerobia...a zvacsa su to suktomne centra...

lubkavargova1
5. apr 2016

@malaikasana MI, TV, HE robia .. to viem na 100% lebo kolegynka riesila pruser jak hovado a tiez sme zistovali. Nastastie k tomu nedoslo lebo pan doktor sa "trosken" sekol s diagnozou...

malaikasana
5. apr 2016

@lubkavargova1 super teda...vole sekol s diagnozou! To je super....

lussy1910
autor
5. apr 2016

@lubkavargova1 oki dakujem bo ešte davno jedna znama bola tiez na iterupciu a ju poslali az do kosic bo ze vraj v he nerobia ale inak diky baby za odpovede

lubkavargova1
5. apr 2016

@malaikasana hej, ze dietatko bude postihnute...a to len preto lebo tabulkovo nezodpovedalo jej tehotenstvo...potom malo plodovej vody...no des a hruza..zena prerevala polovku tehotenstva..a teraz je malinky Matusko zdravy a ma nas totalne na haku lebo sa hlasi k svetu 😀 😀 😀 zdravy jak buk!

pribinak
5. apr 2016

@malaikasana kramare robia

malaikasana
5. apr 2016

@lubkavargova1 jaaaaaaj to sa stava dost casto,ze su zle krvne testy a nasledne dalsinodber alebo TACka uz je dobra...ale je to mega zataz na psychiku to verim!

rudk
29. nov 2022

.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre