Interné vyšetrenie v treťom trimestri

doliva
22. máj 2013

Ja viem že tu už je taká diskusia ale chcela som sa opýtať,dnes so bola v poradni a mi povedali ža malá je menšia a mala by byť väčšia...a na piatok ma objednali na ultrazvuk s tým že sa mám v piatok objednať na interné,neviete mi povedať prečo na interné?

katkaseiner
22. máj 2013

mne interne odporucal moj porodnik kvoli cisarskemu... neviem ci je to aj tvoj pripad.
Nakolko ale moj porodnik bol iny ako moj gynekolog (moj gynekolog uz porody nerobi), gynekolog s tym nesuhlasil a ani mi nevypisal vysetrenie.

doliva
autor
22. máj 2013

@katkaseiner tak ze mám počítať zo sekciou?

katkaseiner
22. máj 2013

nie som lekarka, takze ti neviem povedat, to asi skor lekara sa spytaj, po pripade ked pojdes na interne si dat urobit vysertrenia, spytaj sa v akych pripadoch je toto vysetrenie potrebne

pollyanna
22. máj 2013

Interne davaju ku koncu tehu robit skoro vsetkym...ak by bolo treba anestezu...vobec sa nestresuj

janie80
22. máj 2013

@doliva na interne moja doktorka posiela vsetky pacientky bez rozdielu... Asi kvoli pripadnemu akutnemu cisarskemu rezu... Vobec sa neznepokojuj, je to jedno zo standardnych vysetreni v tehotenstve

doliva
autor
22. máj 2013

@janie80 tak sa nemusím báť?lebo vraj mám malu nízko 😒

severankasr
22. máj 2013

na interné sa odporúča ked sú problémy s tlakom, ked je plod menší ako má byť - kvôli tlaku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre