Mala som dlhý vzťah s partnerom, ale po 12 rokoch sme sa rozišli. Proste naše hodnoty sa úplne rozišli, ja som už chcela deti, svadbu, rodinu a on mal prácu, výlety, dovolenky. Čo nebolo zlé ale proste človek príde do bodu keď cíti že priority sú inde. Bol to môj jediný sexuálny partner a sex s ním bol dá sa povedat normálny, orgazmus bol skôr výnimkou pri sexe s ním. Po rozchode som si asi po roku našla nohého partnera a bola to láska na prvý pohľad z oboch strán, aj hodnotovo sme si veľmi sadli a musim povedať že chémia funguje neskutočne. Prvé milovanie s ním ani neviem opísať slovami, proste to čom som mala pred tým by som v porovnani s tým čo mám teraz ani nenavala sexom. Proste je to pozorný milenec, ktorý vie ako ženu rozpáliť a spraviť jej neskutočne dobre pkus má veľký penis, cez 20 cm ktorý mi veľmi vyhovuje. Vždy som túžila po mokrom orgazme ale ten som nevedela dosiahnúť ani so súcasným parterom. V Všetko sa zmenilo keď som po roku vzťahu otehotnela, obaja sa veľmi tešime z toho, ale došlo po pár mesiacoch tehotenstva k zmene v mojej pošve, bola citlivejšia a vlhkejšia a sekrét zhustol a má inú farby. Ale čo je najpodstatnejšia zmena, som tak citlivá, že mám teraz orgazmy pri ktorých pravidelne striekam až skoro odpadávam, až sa bojím. Stretli ste sa s tým už?
Stretla som sa s tým že mi pri orgazme tvrdlo brucho 🤷♀️ Takže tak. Každá má inak
Toto žena nepísala.
@januska12323 ďalší úchylak hneď takto zrána
Ďakujeme za podrobný opis tvojho sex.života a partnerov Užívaj si pokiaľ ťa to teší....po pôrode alebo casom to môže byť iné...
Neviem o com chce byt vlastne tento prispevok,ale mne to miesta prislo az nechutne,neviem ja ozaj nepotrebujem citat o niekoho vytokoch 🙈
Ja som prvy krat mala orgazmus s partnerom v tehotenstve ale predtym som mala takeho s ktorym to bolo vzdy. To boli vlastne jedine dva pripady kedy som sa s niekym urobila, inak kazdy bol neschopny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Z toho “striekania” ti asi rýchlejšie rastie bruško , alebo to budú 5torcata z tých intenzívnych orgazmov , potom sa vopred ospravedlňujem . Na 25 tt . 😉 je parádne . Trollom dobre ranko a pekný deň 😃💪