Injekcie Clexane v tehotenstve

jessi03
5. apr 2012

Ahojte dievcata.Dnes som bola u Hematologa a som v 8 tyzdni tehotenstva a mam trombozu :(zlu zrazanlivost krvi.A dal mi na to injkcie CLEXANE.Mate aj vy stymi to injekciami skusenosti??a kam si to je najlepsie pichat zevraj tam kde je najviac tuku vsak? 🙂Ale som citala na pisomnej informacii dolozenej k injekciam ze sa v tehotenstve nesmie brat..nechapem teda vsak hadam keby si to nesmiem davat tak by mi to asi moj hematolog nepredpisal nie??viete mi poradit ??Ste tu niektore ,ktore uzivaju alebo uzivali pocas tehotnosti tieto injekcie??Do predu vam dakujem 🙂)

mb
5. apr 2012

@jessi03 ahoj ja si tiez picham od zaciatku tehu claxane 0,4.Neboj nic vela zien si picha.Urcite to neublizi babatku 🙂 Ja si picham do brucha,skor tak do boku.Na hematologii mi vraveli,ze ked uz sa nebude dat do brucha,tak do stehien.

jessi03
autor
6. apr 2012

Mne hematolog vracvel ze tam kde je najviac tuku tak ja ho mam skor na zadku ehhh asi najviac..... 🙂)Tak aj tam si to mozem pichat mne hematolog nepovedal ze do brucha len tolko mi povedal kde je najviac tuku a do brucha by som si to asi ani nepichala a v ktorom si??mesiaci??

mia00
6. apr 2012

@jessi03 ja si uz treti den picham clexane 0.2. zatial som sa na to neodhodlala sama a chodi mi ich pichat kamoska. a je asi naozaj lepsie ak si ich budeme pichat ako dostat trombozu. ja si ich picham do ramena,zatial uvidim kam potom ked ma budu boliet.preco si ty isla k hematologovi? beries este nieco? mne dal aj magnezium.

jessi03
autor
10. apr 2012

Vies co mne nedal nic ziadne magnezium a to je naco??to magnezium 🙂)?Ja ich uzivam uz 4 den ale mno posledne 2 dni mam nejake navali tepla a cudne ma boli hlava a som nejaka unavena asi z toho tak teda nevem aj som dnes volala hematologovy ze ma z toho boli nejak hlava a ze som z toho taka obambena a predtym mi vobec nic nebolo vies.......mno nevem teda :(((((Aj ja sa bojim sama si to pichat ty nemas ziedne vedlajsie priznaky???juj hrozne zajtra idem na krv mno tak uvidim dufam ze bude vsetko dobre juj :((((A mne to sestricka picha do stehna .

lenkaaa22
4. sep 2017

Ahojte, je tu nejaka mamicka z Bratislavy co uziva Clexane 0,2 ???

lenkaaa22
4. sep 2017

Mam dve balenia co mi ostali....da...ru..jem

buchta666
18. dec 2017

Ahojte, darujem injekcie Clexane 0,2 - 19ks a 0,4 - 9ks NITRA (spotrebujte do:2019)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre