Injekcia u zubára v prvom trimestri

wewerka27
2. dec 2012

Ahojte, prosím vás, môže mi zubár pichnúť injekciu na umŕtvenie ?
Ďakujem 🙂

swarovski
2. dec 2012

@wewerka27 urcite, ja som bola u zubara v 7 tt a v 10tt a zakazdym mi davali injekciu. sice bez adrenalinu, vraj je vhodnejsia pre tehotne, ale super 🙂

zaneta08
2. dec 2012

mne pichol injekciu v 20. a 31. týždni a bolo všetko v pohode, zubár mi povedal, že je to len lokálne umŕtvenie a nemá vplyv na bábo v brušku.

suuzi
2. dec 2012
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

no moja zubarka povedala, ze ak vydrzim bez injekcie, lepsie je bez - no vydrzala som, ale iba mi vrtala...

iwet7
2. dec 2012

ahoj, ja som bola u zubara v prvom trimestri. na odporucanie mojho gynekologa som si injekciu nedala, vrtala mi kaz. zubara sa hrozne bojim, predtym mi bez injekcie nemohol ani na usta pozriet. dost som si to teda odtrpela, zubarka aj sestricka so mnou, a tak sme sa dohodli, ze pri dalsej navsteve aj napriek tehotenstvu mi injekciu pichne, kedze si bez nej svojim strachom sama vytvorim este viac adrenalinu, ako obsahuje injekcia. takze pri druhej navsteve v druhom trimestri som si uz injekciu dala. tiez ma ubezpecila, ze to nie je nic vynimocne, ked dava tehotnym injekcie, napriklad trhanie zuba alebo tahanie nervov sa inak zvladnut neda.

bulva6
2. dec 2012

ahoj.tak mne zubarka trhala spodnu stolicku v 8 mesiaci🙂 neboj,ide len o lokalne umrtvenie,babätku to neublizi.

dedenini
2. dec 2012

ja som mala tiez inekciu.. a vsetko bolo v poriadku..len im to treba povedat

wewerka27
autor
2. dec 2012

Ok baby, ďakujem za odpovede 🙂
ja musím k zubárovi, tiež som sa ho vždy bála, aj sa vždy báť budem a som si istá, že bez injekcie by som teraz vŕtanie nevydržala, radšej by som trpela doma 😀

lucina7
4. dec 2012

@wewerka27
ano môže, injekcia je lokálna takže neškodí plodu. mne trhali dva zuby ked som bola tehotná. a sestrička mi všetko vysvetlila čo sa týkalo mojich obáv a plodu. nemá to stým nič spoločné ani to nezasahuje do plodu.

bronia13
4. dec 2012

hm myslim ze mne robili nejake zuby pocas tehotenstva a na 100% mi vzdy davaju inekciu a vsetko bolo OK, viem ze vraj aj "rontogen" sa moze ale neviem, ja som si ho nedal robit radsej som pockala...

lussy23
9. dec 2012

@suuzi ja by som to nevydržala. ja s azubara bojim ako čert kríža. ako ste to vydržali?

suuzi
9. dec 2012
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

lussy23 musim sa priznat, vyhrkli mi slzy od bolesti, a bola som pripravena, ze ked to bude naozaj nevydrzatelne, poziadam o injekciu.... ale ekd tu tak citam, ze ini zubari davaju v pohode injekciu, tak moja zuubarka je asi moc obozretna...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre