Ahojte, potrebovala by som radu od skusenejsich, som v 4tt, moze mi zubarka pichnut injekciu od bolesti? Dakujem
Urcite moze, treba iba lekara upozornit 🙂
Mne vrtali zub v 7.mesiaci, aj umrtvovali nervy. Bolo to v zubnom centre, takze som prvykrat mala inu doktorku ako druhykrat. Prvykrat mi pichla injekciu a myslela som, ze ma maly zhodi z kresla, tolko sa vrtel. Neobvykle dlho a silno kopal. Ked som bola druhykrat, tak uz Ina doktorka mi tuto injekciu pichnut nechcela (bolo to v PC zaznacene) a maly bol kludny. Takze ako pisala zita19, myslim,ze preparaty su rozne a aj davkovanie.
Ahojky tak skoro by,somurcite neriskovala, ale zas ak sa ti zapali zub tak tiez to nieje dobre pre mimco ak by,som nemusela,tak.tak skoro by,som si pichat nedala ale inak v neskorsom tyzdni nieje problem.mne v 7-8mesiaci uz si nepamatam trhali zub mudrosti s,anesteziou ziadmy problem inak sa hovori co dietatko to zubok 😉
Ide o podanie lokalneho anestetika ,takze by som sa nebala si dat pichnut inj.lokalne ,samozejme podla toho co by mi dr robil ....
@charlie1980 ak si bola v strese tj mala si strach ,aj dieta v brusku urcite nebude v klude....
ahoj ja som chodila k zubarke cele tehotenstvo a umrtvovala mi aj zub an nervy a zaciatku som jej povedalze som tehotna a vsetko akceptovala takze nebol problem
@aristka Nemozem povedat, ze by som mala strach a s injekciou vobec. Len viem, ze nazory tychto dvoch lekarov, ktori riesili ten isty zub a v tom istom stadiu tehotenstva, sa lisili a ta druha ma upozornovala na adrenalin, ktory sa nachadzal v prvej injekcii u prvej lekarky. Maly to urcite citil pri prvom zakroku, lebo naozaj velmi kopal, cely sa mi premiestnoval zo strany na stranu. V akom mnozstve a na akom principe ten rozdiel v injekciach je, by sa asi vedel vyjadrit zubar, prip.laboranti.
@miriam1234 Stačí keď to poviete zubárke pane bože.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@miriam1234 moze, upozorni ju, ze si tehotna a v ktorom tyzdne. Podla toho zvazi preparat aj davku