Idem na krv - 1. vyšetrenie

permanentka
16. jan 2016

som cca v 4 alebo 5 tyzdni a kedze sa objavilo troskku krvacanie (co ma vystrasilo) tak som objednana k doktorke ktora povedala ze mam teda prist a v pripade potreby spravi odber krvi na HCG. Co by som rada aby urobila, neviem co znamenalo to v pripade potreby...a ak by to spravila, vysledky budu prosim hned?

barborka291
16. jan 2016

a aká bola krv? jasno červená? výsledky bývajú do 2-3 hodín, záleží od laboratória...ale tie nič nenapovedia, nakoľko sa musí sledovať či hcg stúpa alebo klesá a ako rýchlo...podľa toho sa dá určiť, či tehotenstvo pokračuje ako má...na sone ešte veľa neuvidí... tak na tom odbere trvaj keď chceš aby ti ho spravila... neboj sa, bábo sa len uhniezďuje a možno z toho tá krv... bude to ok 🙂

permanentka
autor
16. jan 2016

@barborka291 pisala som spravu 🙂 ok super tak si vypytam ten odber, chcem ho 😀

permanentka
autor
16. jan 2016

@barborka291 a myslis ze ked mam silnu druhu ciarku a som asi len v 4.tyzdni tak to znamena ze aj HCG bude vysoke? ci to nema vplyv?

barborka291
16. jan 2016

ak si tehotná, bude určite vyššie ako 0 🙂 a tá hodnota by mala zodpovedať týždňu tehu, ale aj tak o 2 dni treba spraviť ďalší odber, nech sa vidí, či stúpa...

permanentka
autor
16. jan 2016

@barborka291 co by som dala za to a by som aj ja bola mudra v tychto veciach 😀 ale tak ved si zazijem a budem 🙂 dakujeem 😎

pampuliska
16. jan 2016

@permanentka sme na tom rovnako, tiez som asi v 4-5. tyzdni 🙂 Na vysetrenie idem vo stvrtok 21.1, tiez som zvedava. Kedy ides k lekarovi ty? Das mi vediet co presne ti robil ak pojdes skor ako ja?

permanentka
autor
16. jan 2016

@pampuliska ja idem v utorok, som zvedava 🙂 jasne dam, ak by somo zabudla tak mi napis 🙂

barborka291
16. jan 2016

@permanentka hej hej, budeš 🙂 hlavne, nech zažiješ len to pozitívne, nech to nie sú vedomosti zo zlých skúseností... ja som hcg riesila pred 2 mesiacmi...tiež som si bežala pre výsledkya následne googlila a študovala, lebo na sone nebolo nič vidieť, iba prázdny vak...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre