Baby som mimo!! a totalne. Rano som si spravila test, vysledok negativny. tak som isla k doktorke ze som nedostala MS. Poslala ma na sone a tam na mna doktor vybehol, ze ste tehotna.Ked som sa opat vratila k Dr. tak aj ta bola zmatena ze ako to ze teda test bol negativny.Ale tak kazala mi prist o tyzden zas. a dala mi Vitamin E a Acidum folicum a ze to mam brat 3x denne, co mi pride dost. Nakoniec v lekarni tak aj lekarnicke sa to nezdalo ze to je strasna davka, tak neviem co si o tom vsetkom myslite?
@safranca15 a testovala si vtedy? tiez ti vysiel negativne test?
@zuzankabs nie netestovala ja som bola po kyretazi 4 mes tak preto som isla doktorke to ze by som bola znova tehu ma ani nenapadlo bol to sok
Mne vychadzali testy negativne az v 7tyzdni mi vysiel pozitivne a hned mi to v ten den dr. potvrdila. Na to sa neda spoliehat. Kyselinu listovu ber urcite, k davke sa neviem vyjadrit.
@safranca15 ahaaa, mna len to vyvadza z miery ze mne testy vysli negativne. a zaroven aj to ake vysoke davky tych vitaminov mi dala
Kup si Femibion 800. Je tam vsetko co potrebujes v davke aku tehotna potrebuje. A uz iba vyckat ci o tyzden sono alebo test ukaze 😉
@zuzankabs alebo si precitaj davkovanie ake ma byt a ked to bude velky rozdiel tak zavolaj svojmu doktorovi a sa ho spytaj ze preco mas toho tolko brat ze ked je davkovanie ine ze ci to urcite neublizi babu ja odkedy som o 2 babatka prisla odvtedy doktor nedoktor sa pytam preco aby mi to objasnil
@zuzankabs Mne brali krv na zistenie ci som tehotna,poobede mi zavolali,ze nie som a ja uz som bola v 5 tyzdni s dvojickami!!....nakoniec sa ujalo len jedno..ako je to mozne?no neviem 😀
@pupavka123 ono je to sposobene nizkou hladinou hormonov na zaciatku tehu, preto su aj tie testy negativne
@ria88 ved mne uz aj po hlave behali myslienky ze ci to je ozaj tehotenstvo ked to inak neriesila. lebo vlastne mna doktorka poslala na vaginalne sono tam mi doktor zabil vsak ste tehotna, vidim gestacny,... a moja doktorka len hlavou pokrutila (ako keby sama nechapala) dala vitaminy a ze na buduci tyzden mam ist opat na to sono a uvidime
Pravdepodobne si...mne tehotenstvo neukazal ani jeden test a to som kupovala tri rozne v lekarnia robila ich s odstupom....mala som nedostatok tehotenskeho hormonu
baby to sa fakt moze stat ze test tak dlho neukazuje??? ja som po vyvolavačke, dnes 11ty deň, nikdy po nej tak dlho nemeskala stale max. na 6ty den dorazila...bolia ma prsia neskutočne uz asi tyzden, je mi fakt cudne, bolesti ako na menzes v noci tak asi kazdy druhy den az sa budim, ze uz si myslim ze uz uz dorazi a nič...testy som si robila dva - negativne...ja som posledny menzes mala v novembri, od vysadenia HAK je menzes nepravidelny uz vyse roka takze netusim či a kedy mohla byt ovulka....12.1. mi pichol vyvolavačku, vtedy nevidel nič povedal len ze sliznica je pekne vysoko ze je pravdepodobne ze sa coskoro menzes spusti no a dodnes nič..este počkam vikend a v pondelok volam zase...čo myslite?? Fakt som prekvapena ze vam takto testy dlho neukazovali 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne sa raz stalo to ze tiez mi meskala ale 3 tyzdne isla som doktorke a nevidela nic tak mi pochla vyvolavacku a ze ak sa nedostavy do 14dni aby som prisla a nedosla tak som isla znova na kontrolu a bola som v 7tt