I napriek negatívnemu testu som podľa sona tehotná

zuzankabs
11. dec 2014

Baby som mimo!! a totalne. Rano som si spravila test, vysledok negativny. tak som isla k doktorke ze som nedostala MS. Poslala ma na sone a tam na mna doktor vybehol, ze ste tehotna.Ked som sa opat vratila k Dr. tak aj ta bola zmatena ze ako to ze teda test bol negativny.Ale tak kazala mi prist o tyzden zas. a dala mi Vitamin E a Acidum folicum a ze to mam brat 3x denne, co mi pride dost. Nakoniec v lekarni tak aj lekarnicke sa to nezdalo ze to je strasna davka, tak neviem co si o tom vsetkom myslite?

safranca15
11. dec 2014

Mne sa raz stalo to ze tiez mi meskala ale 3 tyzdne isla som doktorke a nevidela nic tak mi pochla vyvolavacku a ze ak sa nedostavy do 14dni aby som prisla a nedosla tak som isla znova na kontrolu a bola som v 7tt

zuzankabs
autor
11. dec 2014

@safranca15 a testovala si vtedy? tiez ti vysiel negativne test?

safranca15
11. dec 2014

@zuzankabs nie netestovala ja som bola po kyretazi 4 mes tak preto som isla doktorke to ze by som bola znova tehu ma ani nenapadlo bol to sok

luna11
11. dec 2014

Mne vychadzali testy negativne az v 7tyzdni mi vysiel pozitivne a hned mi to v ten den dr. potvrdila. Na to sa neda spoliehat. Kyselinu listovu ber urcite, k davke sa neviem vyjadrit.

zuzankabs
autor
11. dec 2014

@safranca15 ahaaa, mna len to vyvadza z miery ze mne testy vysli negativne. a zaroven aj to ake vysoke davky tych vitaminov mi dala

janesa1984
11. dec 2014

Kup si Femibion 800. Je tam vsetko co potrebujes v davke aku tehotna potrebuje. A uz iba vyckat ci o tyzden sono alebo test ukaze 😉

zuzankabs
autor
11. dec 2014

@luna11 kyselinu som brala uz aj doteraz, tak uvidime. ale tak aspon troska som sa ukludnila, ze nie som sama teda co ma testy negativne a napriek tomu na sone nieco je 🙂

safranca15
11. dec 2014

@zuzankabs alebo si precitaj davkovanie ake ma byt a ked to bude velky rozdiel tak zavolaj svojmu doktorovi a sa ho spytaj ze preco mas toho tolko brat ze ked je davkovanie ine ze ci to urcite neublizi babu ja odkedy som o 2 babatka prisla odvtedy doktor nedoktor sa pytam preco aby mi to objasnil

siska765
11. dec 2014

@zuzankabs mas nejaku diagnozu ked ti dala taku davku?

pupavka123
11. dec 2014

@zuzankabs Mne brali krv na zistenie ci som tehotna,poobede mi zavolali,ze nie som a ja uz som bola v 5 tyzdni s dvojickami!!....nakoniec sa ujalo len jedno..ako je to mozne?no neviem 😀

lina129
11. dec 2014

@zuzankabs nejde o to kolko krat denne ju mas brat, ale ake ma ta kyselina listova zlozenie, resp. obsah... v tehotenstve mozes az 1000 mikrogramov = 1 mg kyseliny listovej denne... pozri si obsah v tom, co ti predpisala

ria88
11. dec 2014

@zuzankabs a krv ti brali dnes?

luna11
11. dec 2014

@pupavka123 ono je to sposobene nizkou hladinou hormonov na zaciatku tehu, preto su aj tie testy negativne

zuzankabs
autor
11. dec 2014

@lina129 no na kracikach je ze vitamin E 100 I.U. a ten acidum folicum 10 mg. a oba mam brat 3x denne. je to normalne ci nie?? ja sa do toho vobec nevyznam :(

zuzankabs
autor
11. dec 2014

@ria88 nie nebrala mi krv a ani nevravela ze by sa na buduce chystala mi ju zobrat

lina129
11. dec 2014

@zuzankabs fiha, tak 10 mg je dost... a nie si chudokrvna? ze by ti preto zvysila davku tej kyseliny listovej (acidum folicum)?

zuzankabs
autor
11. dec 2014

@lina129 nie nie som teda aspon o tom neviem 🙂 a toho vitaminu E ti nepride vela?

ria88
11. dec 2014

@zuzankabs krv by tehotenstvo potvrdila/vyvratila hned. niekde dostanu vysledky este v den odberu, noekedy na druhy drn, ale nenatahovali by ta tyzden.

zuzankabs
autor
11. dec 2014

@ria88 hej to viem, len povedala ze mam prist na sono opat na buduci tyzden a uvidime.

zuzankabs
autor
11. dec 2014

@ria88 ved mne uz aj po hlave behali myslienky ze ci to je ozaj tehotenstvo ked to inak neriesila. lebo vlastne mna doktorka poslala na vaginalne sono tam mi doktor zabil vsak ste tehotna, vidim gestacny,... a moja doktorka len hlavou pokrutila (ako keby sama nechapala) dala vitaminy a ze na buduci tyzden mam ist opat na to sono a uvidime

ria88
11. dec 2014

@zuzankabs chod za nou alebo je zavolaj a nadrzovku si vypytaj odber krvi.

nanka3
11. dec 2014

@zuzankabs skus pripadne inu znacku testu..... a co sa tyka tej acidum folicum (kys. listovej), tiez som brala, ale len 1 tabletu denne, tak je to uvedene aj v letaku, drzim prsty 🙂

dolijalu
11. dec 2014

Pravdepodobne si...mne tehotenstvo neukazal ani jeden test a to som kupovala tri rozne v lekarnia robila ich s odstupom....mala som nedostatok tehotenskeho hormonu

rumumbum
23. jan 2015

baby to sa fakt moze stat ze test tak dlho neukazuje??? ja som po vyvolavačke, dnes 11ty deň, nikdy po nej tak dlho nemeskala stale max. na 6ty den dorazila...bolia ma prsia neskutočne uz asi tyzden, je mi fakt cudne, bolesti ako na menzes v noci tak asi kazdy druhy den az sa budim, ze uz si myslim ze uz uz dorazi a nič...testy som si robila dva - negativne...ja som posledny menzes mala v novembri, od vysadenia HAK je menzes nepravidelny uz vyse roka takze netusim či a kedy mohla byt ovulka....12.1. mi pichol vyvolavačku, vtedy nevidel nič povedal len ze sliznica je pekne vysoko ze je pravdepodobne ze sa coskoro menzes spusti no a dodnes nič..este počkam vikend a v pondelok volam zase...čo myslite?? Fakt som prekvapena ze vam takto testy dlho neukazovali 🙂

baby24
11. mar 2019

@dolijalu ahoj viem ze je to stara téma ale ozaj ti ani jeden test neukázal tehu?

dolijalu
11. mar 2019

@baby24 nie,neukazal

baby24
12. mar 2019

@dolijalu a aj napriek tomu si bola tehu?

baby24
12. mar 2019

@dolijalu cyklus su mávala pravidelný?

baby24
12. mar 2019

@rumumbum ahoj aj si bola tehotná? M resne ten isty problém

rumumbum
12. mar 2019

@baby24 ahooj zial nie 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre