Holenie v tehotenstve

13. máj 2024

Ako ste sa holili v lete? Ja uz mam tak velke brucho a este ma cakaju tie najteplejsie mesiace. Mate nejake typy? Neznasam chlpate nohy a tym ze som tmave to je dost vidno.

luliu
13. máj 2024

Úplne rovnako ako mimo tehotenstva

sejbipi
13. máj 2024

Úplne rovnako. A spodok s pomocou zrkadla 😄

andrea2323
13. máj 2024

Ja som aktuálne v 8mom mesiaci, nohy si ešte ako tak odepilujem ale moje intímne moje holenie by som nazvala že inštiktívne 😂😂

autor
13. máj 2024

@luliu no tak u mna je to teda velky rozdiel, polovicu veci ani nevidim. Nie som tak ohybna a cele je to diskomfortne.

domka222
14. máj 2024

Nech ti teda oholí chlap.

gejb
14. máj 2024

Posediačky. Inac mi prišlo zle...

lasona
14. máj 2024

Mňa potom už holil manzel.

olivia_c
14. máj 2024

Ja neviem, ale tolko nesamostatnych zien, co potrebuju pomoc s kazdou blbostou od muza... som tyzden do porodu a normalne si oholim nohy aj spodok sama, vlacim nakupy, soferujem, upratujem, varim. A to mam problem s platnickou, ze idem cez bolest a som na rizikovom.

mondolina
14. máj 2024

holil ma muž.

gejb
14. máj 2024

@olivia_c tak to je smutné 😏

zuzinka888
14. máj 2024

@olivia_c niet nad emancipovane zeny. To ze si tehotna a vsetko zvladas je super. Ale prosim neporovnavaj neporovnatelne- aj ked to na prvy pohlad moze vyzerat rovnako.

olivia_c
14. máj 2024

@zuzinka888 pochopila by som, ze zena potrebuje pomoct od muza s nejakymi vecami, ale teda s holenim, to mi uz hlava neberie.

cookie29
14. máj 2024

@olivia_c preboha, zeny vedia byt poriadne hnusne... co Ty vies o situacii inych zien? Ako pise @zuzinka888 moze to vyzerat rovnako a je to uplne ine.
Ja som samostatna, pracovala som skoro do porodu, starala sa o starsie, ziaden problem. Ale napriklad som zadrziavala vodu +++ takze som sa nemohla zohnut. To nema nic spolocne so samostatnostou.

autor
14. máj 2024

@olivia_c a rada je kde ? Ci len si si chcela spravit dobre aka si dokonala? Tak len aby ta to este nedobehlo napriklad po porode ked budes cela dotrhana napriklad. Ja som tiez pri 1. Tehotenstve fungovala uplne inak. Inak funguje zena co ma 25 a inak co ma 35 rokov a tiez ibak funguje zena co ma 60kg a inak co ma 80.. teda sa ukludni a ked chces niekoho urazat a bolat neschopnou tak mozes seba.

autor
14. máj 2024

@olivia_c aspon dala nejaku radu. Aj ked nie kazda zena ju asi vyuzije, ale ty si nedala radu ziadnu aj ked sa dokonalo pravidelne holis a zvladas to a mas na to grif.. no neporadila si

olivia_c
14. máj 2024

Rada je: naucit sa byt samostatnejsia ;) viac tuto temu nebudem rozoberat.

zuzinka888
14. máj 2024

@olivia_c tak ja som mala obrovske brucho sama by som to nedala. Dokonca bolo vacsie ako pani co so mnou lezala v nemocke- ona cakala dvojcata a bola tesne pred sekciou a ja len 33tt🙈. A vo vedlajsej izbe pani ktira prisla rodit vo svojich predtehotenskych veciach- ziadne brucho a nik jej neveril ze je este tehotna.

autor
14. máj 2024

@zuzinka888 ved to je tak moja sestra isla rodit a mala 55kg, bez ne vazi 48 teda pohoda. Ja 55 nemam ani bezne a to aktivne sportujem a neprejedam sa ani teraz v tehotenstve mi nic nechuti a zo vsetkeho ma napina. Jem to co moj 2 rocny syn nedoje a mam aj tak 80kg. Teda je to strasne rozne.

mclissa
14. máj 2024

“Naslepo” 😂😂 ked tak zrkadlo.

majlo1234
14. máj 2024

Ja mam 94 kil a brucho jak hroch, absolutne si nevidim na susku, na rit ledva dociahnem. Nohy sa daju, holim postojacky a vykladam na vanu, ale tiez to neni dokonale. Ale uz proste na to serem😂
Pri prvom som chodila na depilaciu, najlepsia vec, a mesiac mas pokoj

autor
14. máj 2024

@majlo1234 tehotna na depilaciu? Jansom nikdy nebola, co to obnasa?

andrea2323
14. máj 2024

Kludne môžeš na depiláciu ísť, kozmetička ti dá horúci vosk na nohy a potom ti ich odepiluje takými pásikmi 🙂 trocha to bolí (no veď ako keď ti vyšlbnú chĺpky aj s korienkom) ale je to sekundová záležitosť.. a máš potom na dlhšie pokoj. A kludne si ležíš pritom, nemusíš sa zohýbať, keď ti to je už nekomfortné teraz.

autor
14. máj 2024

@andrea2323 dik za radu skusim pozriet, to by som mozno 2x absolvovala a mala by som pokoj, aspon tie nohy

majlo1234
14. máj 2024

Odporucam depilaciu cukrovou pastou, je setrnejsia, mozes uplne v pohode tehotna, ja som chodila na nohy, podpazie a susku, a mala som pokoj. Akurat pre mna to teda aj po rokoch bolo dost neprijemne a po porode som sa zopsula a teraz som sa nevedela prinutit😂

marcela199
5. jún 2024

Ahoj, ja tiez nad tym rozmyslam 😅 koncim 6 mesiac a uz mi brusko trosku zavadza ale zvladam to zatial😅 no mne sa manžel sam ponukol aj ked neviem ci to využijem😂😂 a s depilaciou pomaly ak si este nemala robenu, keďže to može byt dost šok a v tehotenstve je vacsina zien este viac citliva. Aspon u mňa je depilacia dost bolestiva aj mimo tehotenstva😃 povedala som manželovi že ako “poporodny” dar si prosim epilaciu (trvale odstranenie chlpkov) tak nenamietal😂😂

marcela199
5. jún 2024

až teraz som si všimla že to je už staršia diskusia😅 nevadi

autor
5. jún 2024

@marcela199 v pohode.. stale aktualne a este nejake mesiace bude

lasona
5. jún 2024

Muž má holil vo vani...skus tvojho poprosit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre